KUMBUL’DAN BAYAR’A GÖNDERME

CHP Antalya eski İl Başkanı Ahmet Kumbul, yaptığı açıklama ile geçtiğimiz eylül ayının ortalarında koronavirüse yakalandığını duyurarak, bu süreçte kimseyi riske atmamak için dışarıya çıkmadığını belirtti. Son durumunun iyi olduğunu aktaran Kumbul, kimsenin test yaptırmadan sokağa çıkmamasını söyleyerek, adeta CHP’nin şu anki İl Başkanı Nusret Bayar’a gönderme yaptı

Türkiye’de 11 Mart tarihinden beri devam Koronavirüs (kovid-19) vatandaşların yanı sıra önemli siyasi kişiliklere de bulaşmaya devam ediyor. Son olarak yaptığı açıklama ile kovid-19 hastalığı geçirdiğini duyuran CHP Antalya eski İl Başkanı Ahmet Kumbul, şu açıklamayı yaptı:  “Değerli eş, dost, akraba ve arkadaşlarım 19.09.2020 tarihinde yaptırmış olduğum covit-19 testim pozitif çıkmıştı, test sonucumu kimseyi üzmemek için paylaşmadım, tedavi sürecini evde, ayakta geçirdim. Karantina sürecimin tamamlanmasıyla sokağa test yaptırmadan çıkmak kimseyi riske atmak istemedim ve 30.09.2020 tarihinde yaptırdığım test sonuçları bugün belli oldu ve negatif çıktı. Sağlık durumum gayet iyi, 15 gündür beni sahada göremeyip merak eden, herkese selam ve saygılar. Bana bir şey olmaz demeyin çember daraldı, bir yakınınızdan bu hastalığı kapmanız an meselesi, maskenizi takın, sosyal mesafeye dikkat edin, kimseye sarılıp öpmeyin!”

CHP’Lİ BAYAR’A GÖNDERME Mİ VAR?

Koronavirüse yakalandığını yaptığı açıklama ile duyuran ve bu süreçte sokağa çıkmayarak evde izole bir şekilde hastalığı geçirdiğini açıklayan CHP’li Kumbul, “Karantina sürecimin tamamlanmasıyla sokağa test yaptırmadan çıkmak kimseyi riske atmak istemedim” ifadelerini kullandı. Bu ifadeleri ile karantinaya uymayarak sokağa çıkanlara gönderme yapan Kumbul, kafalarda ‘acaba CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar’a bir mesaj mı gönderiyor?’ soruları oluşmasına neden oldu. Bilindiği üzere Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in koronavirüse yakalanmasından sonra karantinada kalması gerekirken sokağa çıkarak birçok insanın hayatını tehlikeye atan Bayar, büyük tepkiler toplamıştı.

HABER MERKEZİ