KULULU YARDIMSEVER YÜREKLERİ ISITTI

Konya'da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı ve tipi sonrası karayolları ulaşıma kapatıldı. Ankara'dan Konya istikametine giden araçlar ise, Kulu ilçesinde bekletildi. Uzun süre yolda bekleyen vatandaşlara ise Kululu İş Adamı Murat Demirok ve ekibi tarafından sıcak yemek ikramında bulunuldu.

Konya ile Ankara’yı birbirine bağlayan geçiş güzergahı konumundaki Kulu ilçesinde dün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı sonrası karayolları araç trafiğine kapatıldı. Aralıkla devam eden kar yağışı ve tipi sonrası Ankara istikametinden Konya yönüne doğru giden tüm araçlar Kulu ilçesinde bekletildi. Kulu ilçe girişinde araçlar trafik ekipleri tarafından durdurularak geçişlerine izin verilmedi ve uzun araç kuyrukları oluştu. Geceyi yollarda geçiren araç sürücülerine ise İş Adamı Murat Demirok ve ekibi tarafından sıcak yemek ikramında bulunuldu. Karayollarında kar küreme ve yol açma çalışmalarıyla yolların temizlenmesinin ardından öğle saatlerinden itibaren araçların geçişine kontrollü olarak izin verildiği öğrenildi.

Öte yandan Konya'nın bazı ilçelerinde yoğun kar yağışı sonrası oluşan olumsuz hava koşulları ve aşırı buzlanma nedeniyle okulların tatil edildiği öğrenildi.

HABER MERKEZİ