ANTALYASPOR'UN KAMPANYASINI ELEŞTİRDİ, TARAFTAR TEPKİ YAĞDIRDI

21 yıl sonra Türkiye Kupası'nda finale yükselen Antalyaspor'un başlattığı bayrak kampanyasına İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru'dan eleştiri geldi. 'Şehir Senin, Takım Senin, Kupa Senin' sloganıyla 5 bin bayrağı satışa çıkaran Kırmızı-Beyazlıların bu çalışmasına İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru'dan, 'Antalyaspor karın doyurmuyor' diyerek karşılık geldi.

Kampanyaya bayrak alarak destek olan belediye başkanları arasında yer almayan Küçükkuru, "Benim derdim memleket. Ne olacak Antalya 3 ay sonrasını düşünemiyorum. Antalya çöktü. Antalyaspor karın doyurmuyor. Bayrak asalım bakalım her yere 5’er bin lira verip. Ya ya Antalya çok yaşa! Yazık insanlar çöpte ekmek arıyor. Takım bizim, kupa bizim. Alın size verdik kupayı. Aç insanlar aç. Kupa istemiyor, iş istiyor, aş istiyor insanlar. Parti başkanı kim olmuş kupa kimin olmuş, umurunda mı insanların" ifadelerine yer verdi.

TARAFTARDAN SERT ÇIKIŞ

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru'nun yaptığı bu açıklama, sosyal medyada hızla yayılırken, Kırmızı-Beyazlı camiadan da tepki gecikmedi. Başkan Küçükkuru'yu hedef alan taraftar, "Antalyaspor bu sehrin birleştiricisidir, bu taraftar açı toku ihanet edeni de bilir",  "Kulübe hem destek vermiyorsun hem de kampanyayı eleştiriyorsun", "Memlelet düşmanlığı nereden geliyor? Yunan kanı mı var yoksa sizlerde?" gibi sözlere yer verildi.

FENERBAHÇE'Yİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Antalyaspor'un bayrak kampanyasını eleştiren İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru'nun Instagram hesabında takip ettiği kişiler de dikkat çekti. Fenerbahçeli birçok futbolcuyu takip eden Küçükkuru'nun bu tutumunu, Antalyaspor karşıtlığı olarak yorumlandı.