KRİTİK EŞİK AŞILDI

Milli araya giderken son iki maçından tek puan çıkarabilen Alanyaspor için Beşiktaş mücadelesi eşik atlama adına çok büyük önem arz ediyordu. Siyah-Beyazlıların son dönemde aldığı kötü sonuçlar, bu karşılaşmada patlama yapma olasılığını güçlendirse de Alanyaspor buna izin vermedi. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyan Antalya ekibi, sonuna kadar hak ettiği bir galibiyete imza koydu.

Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın temkinli konuşmasına rağmen bu galibiyetle birlikte Alanyaspor, alt sıralarla olan bağını tamamen kopardı ve artık zirve yarışında olacağının mesajını verdi.

Özellikle bu sezon sakatlıklardan dolayı büyük sorun yaşayan Khouma Babacar ve kendisinin yerine oyuna giren Famara Diedhiou'nun gol atması, bu sezon yaşanan forvet sorunu için de sevindirici bir gelişme oldu.

Bu ikiliye Efecan Karaca, Emre Akbaba, Davidson gibi isimlerin de hücum anlamında önemli katkı sağlamış olması, gelecek adına büyük umut veriyor.

Artık gözler, cumartesi günü oynanacak derbiye çevrilecek. Antalyaspor ile yapılacak mücadeleden alınabilecek 3 puanla birlikte hem çıkışını pekiştirmek hem de derbi moraliyle birlikte gerçek hedefler koyulmasını sağlayacak.