KRAVATLI TERÖRİSTLER

Dünkü köşe yazımda “CHP Nereye gidiyor” diye sormuş, cevabı da yine kendim vererek gitmiyor koşuyor demiştim. Gittiği yeri de bilinen ve görülen sebeplerle birlikte açıklayarak vatan hainlerinin kuyruğu olarak işaret etmiştim.

***

Gönderilen selamlar, üç beş belediye daha fazla kazanabilirim hevesiyle hem de şehit cenazesinden çıkıp koşarak “DEM”lenmeler, hainliği tescillenmiş şerefsizlerin elini eteğini öpmeler… Hatta yazının en sonunda da Atatürk ayağa kalkıp bu durumları görse kahrından yeniden mezara girer yazmıştım.

***

Dünkü bu yazım daha yayına girmeden peş peşe gelen haberlerle yüreğimiz yangın yerine dönerken Anadolu’nun her bir köşesine kor ateşler düştü. Birilerinin adam yerine koyup paye kazandırmaya çalıştığı terör sevicilerinin desteklediği kansız ve soysuz itler 85 milyonun bağrını adeta yaktı.

Gerçi 85 milyon demek ne kadar doğru onu da ayrı bir düşünmek lazım. Bizden gibi görünüp o alçakların emir kulu haline gelmiş, onların sevicisi olanları ayırmak lazım aslında da neyse…

***

Şehitlerimizin haberlerini alınca aklıma ilk gelen elbette vatan hainlerine selam gönderenler, onların karşısında el pençe duranlar, şehirlerimizi o şerefsizlerin uzantılarına teslim etmek adına kayyum kaldırılsın, özerklik getirilsin diyenler oldu.

Birisi çıkar YPG terör örgütü değil der, öteki çıkar sınırımızda başkası olacağına PYD olsun der, yetmez öbürü de kent uzlaşısı adı altında terör destekçileri ile ittifak yapar. Allah var ya, sizin alayınızın...

***

Ulan nasıl bir yaratıksınız ki siz, bu kadar hainliği, alçaklığı tescillenmiş, terör sevicileri ile kol kola yürüyüp siyaset yapabiliyorsunuz.

***

Biz meclisteki kravatlı teröristler temizlenmeden dağdaki teröristler bitmez iddiasında bulunuyoruz ya her geçen gün meclistekilerin yanına yeni birilerinin eklenmesi hem de bunların Atatürk adını kullanarak bu haltları yemeye kalkmaları kabul edilebilir bir durum değil elbette.

***

Ama şunu açık yüreklilikle ifade etmeliyim ki bu millet tarihte gördüğü her haini nasıl gömdü ise elbette sıra bunlara da gelecek. “Ölünüzü dirinizi her gün birinizi, bir gün hepinizi” boşuna denmiyor elbet.

***

O kahramanlar yan yana o tabutlarda anaların gözyaşı arasında cennete uğurlanırken siz sahaya çıkıp rahat rahat o terör sevicileri ile siyaset yapacağınızı mı zannediyorsunuz?

Ne diyordu Namık Kemal “Hayalle yaşayanı da…”