KÖTÜNÜN İYİSİ

Yeni teknik direktörümüz ile yeni yılın ilk maçında ligde büyük bir çıkış yakalayan Başakşehir'den 1 puan almayı başardık. Sakatlıklar ve korona dolayısıyla hem yedek kulübesinde Farioli hem de sahadaki bir çok futbolcumuz eksikti. Özellikle defans ve orta saha kurgusunda yedek oyuncularımızın bile olmadığı bir kadro ile maça hazırlandık. Stoperde genç Furkan ve genelde orta saha da oynayan Fatih ikilisi maç öncesi bizi korkutsa da gayet iyi bir maç çıkardılar. Alt liglerde çok iyi performanslar gösteren Furkan, gerçekten üzerine koyarsa mükemmel bir stoper olabilir. Yabancı sınırının giderek artacağını düşünürsek, Furkan'ı sarıp sarmalamamız lazım. Bu ikilinin önünde de Umut ve Efkan'ı izledik. Efkan güzel bir maç çıkardı ve hem defansif görevini yaptı hem de ataklarda hep yer aldı. Bir diğer genç yeteneğimiz Umut ise ikinci yarının başında kırmızı kart gördü ve takımı yalnız bıraktı. Açıkcası Umut atılmasa maçı kazanabilirdik. İkinci yarı 10 kişi olan rakibe karşı kötü başladık ama Emre ve Fer'in oyuna girmesi ile gayet iyi oynadık. 10'a 10 mücadelede iyi olan taraf bizdik diyebilirim.

Bir sözüm de yıllardır Konyaspor forması ile defalarca izlediğimiz ve bizim tribünleri her zaman kışkırtmasına alıştığımız Ömer Ali'ye. Konyaspor formasını çıkardı ama aynı hareketlere devam ediyor. Bu kışkırtmaları sonrası kırmızı kartı da gördü ve cezasını çekti. Ömer Bey bu adamlar sana ne yaptı? Türkiye'nin her yerinde küfür yedin, ıslıklandın ama Alanya seyircisine ayrı bir kinin var. Bence otur bi düşün ben neden böyle yapıyorum diye. Bak takım arkadaşın Caiçara hırsla ve senin gazınla tribünlere hareket yaptı ama çıktı devre arasında herkesden özür diledi. Alanya taraftarı da onu alkışladı ve özrünü kabul etti. Örnek al.

Borja'nın aylar sonra sahaya ayak basması, 18 yaşındaki Çağan'ın ilk kez A takım forması giymesi, Furkan'ın güzel oyunu, bir çok eksiğe rağmen 1 puan almak ve taraftarın 90 dakika takıma verdiği destek günün artılarıydı. Umut'un acemi hareketi ile takımı yalnız bırakması, bitiricilik konusunda yaşanan sıkıntıların devam etmesi, Ömer Ali'nin tribünleri adeta kışkırtması ve çirkefleşmesi günün eksileriydi.

Kötünü iyisi diyelim ve Farioli'nin tam olarak takıma dokunduğu zamanı bekleyelim.