KÖTÜ GİDİŞATA 'DUR' DEMEK İSTİYOR

Süper Lig'in 34. haftasında Denizlispor'u ağırlayacak Alanyaspor'da tek hedef 3 puan. Son 3 maçından yenilgiyle ayrılan Antalya ekibi, kötü gidişatı Yeşil-Beyazlılar karşısında kırmak istiyor.

Son 3 haftadan puan çıkaramayan Alanyaspor, şanssızlığını Denizlispor karşısında kırmak istiyor. 5 maçtır kazanamayan rakibi karşısında mutlak 3 puan hedefleyen Turuncu-Yeşilliler, aynı zamanda ilk 5 hedefini sürdürmek için sahaya çıkacak.  Saat 19.00'da başlayacak mücadelede Yasin Kol düdük çalacak.

3 MAÇTA PUAN YOK

Sezon sonunda Avrupa kupaları için vize almayı hedefleyen Alanyaspor, son üçaftadan puan çıkaramadı. Türkiye Kupası yarı finalinde Antalyaspor'a elendikten sonra Konyaspor, ençlerbirliği ve  Beşiktaş'a kaybeden Antalya ekibi, kötü gidişatı Denizlispor'a karşı durdurmak istiyor.

REKABETTE ALANYA ÖNDE

Alanyaspor ile Denizlispor, 19. kez bir birine rakip olacak. Bugüne kadar ortaya koyulan 18 rekabette Alanyaspor'un galibiyetlerde 8-7'lik üstünlüğü bulunuyor. 3 karşılaşma ise eşitlikle tamamlandı. Alanya'da oynanan karşılaşmalarda ise ev sahibi ekip sadece 1 kez kaybetti. 5 maçı kazanan Alanyaspor, 2 kez ise puanları rakibiyle paylaştı.

 

Hakem: Yasin Kol

Alanyaspor

Teknik Sorumlu: Semih Tokatlı

Marafona 5

Juanfran 4

Caulker

Tzavellas

Moubandje 4

Siopis 5

Berkan Kutlu 6

Salih Uçan 6

Kadzior 5

Davidson 5

Babacar

 

 

Denizlispor

Teknik Direktör: Hakan Kutlu

Cenk Gönen   

Oğuz Yılmaz   

Mustafa Yumlu   

Sakıb Aytaç

Fabiano   

Bakalorz

Murawski

Diskerud

Mesanovic

Sagal   

Rodallega  

 

Stadyum:  Bahçeşehir Okulları

Saat: 19.00

TV: Bein Sports