KORKUTELİ HALKINDAN KAN BAĞIŞI

Türk Kızılayı Batı Akdeniz Bölge Kan Merkezi, Korkuteli ilçesi Uzunoluk mahalle muhtarlığı binası önünde kan bağışı toplandı. Kaymakam Ömer Çimşit de kampanyaya destek verdi.

Muhtar Muhammet Ali Üzüm'ün talebi üzerine Uzunoluk Mahallesine gelen kan bağışı TIR'ına, mahalle halkı yoğun ilgi gösterdi. Kampanyada, 91 ünite kan bağışı topladı. Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit de kampanyaya katılarak kan bağışında bulundu.

Kaymakam Çimşit, kan bağışının sürekli ihtiyaç olduğunu söyledi. Kan vermenin hayat kurtaracağını belirten Kaymakam Çimşit, “Kan bağışında bulunmak bir hayat kurtarmakla eş değerdir. Hiç tanımadığımız insanlara kan bağışlayarak derman olabiliriz. Aynı zamanda kendi sağlığımız açısından da kan bağışı önemli. Kan bağışı kampanyasında görev alan ve kan bağışına destek veren herkese ve ev sahipliği yapan Uzunoluk mahalle muhtarı Muhammet Ali Üzüm'e teşekkür ediyorum" dedi.

Korkuteli halkının kan bağışında son derece duyarlı olduğunu söyleyen Türk Kızılayı Batı Akdeniz Bölge Kan Merkezi doktoru Bedri Yalçın ise "Korkuteli'ne her geldiğimizde halkımız yoğun ilgi gösteriyor. Gayet memnun olarak dönüyoruz" dedi. Muhtar Muhammet Ali Üzüm de "Mahalle halkı olarak kan bağışında bulunduk. Tüm halkımıza teşekkür ederim" dedi.

DHA