KORKUTELİ'DE HEM SERGİSİ AÇILDI

Korkuteli Sevim Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün Hayat Boyu Öğrenme Haftası münasebetiyle düzenlediği serginin açılışı yapıldı.

Korkuteli'de Sevim Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Hayat Boyu Öğrenme Haftası dolayısıyla sergi açıldı. 35 öğretmen ve 113 kursiyerin katılımıyla hazırlanan serginin açılışını Kaymakam Ömer Çimşit, Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, CHP İlçe Başkanı Şeyhali Kara gerçekleştirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, Sevim- Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi'nde 2020-2021 eğitim öğretim yılında, genel kurslar, mesleki ve teknik kursları, okuma yazma kursları, tarım ilçe müdürlüğü ile birlikte açılan kurslar olmak üzere toplamda 69 kurs açıldığını, bu kurslara 748 erkek, 179 kadın olmak üzere toplamda 1154 kursiyerin katıldığını, kurslarını başarı ile bitiren toplamda 426 kursiyere de sertifika düzenlendiğini belirtti.

Kaymakam Ömer Çimşit, Sevim- Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde açılan sergiyi gezerek, kursiyerlere katkı olarak 2 ürün aldı. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Öznur Taşkan, Kaymakam Çimşit'e karakalemden çizilen resmiyle tablo hediye etti. Taşkan, Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek'e de bir tablo hediye etti.

DHA