KORKUTELİ BEYAZA BÜRÜNDÜ
Antalya'nın Korkuteli ilçesinde geçe geç saatlerde başlayan kar yağışı ilçeyi beyaza bürüdü.

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde geçe geç saatlerde başlayan kar yağışı ilçeyi beyaza bürüdü.
Antalya'ya 68 kilometre mesafede bulunan Korkuteli ilçesinde vatandaşlar sabah kar yağışı ile uyandı. Önceki gece aralıklarla etkili olan kar yağışında ilçenin yüksek kesimleri beyaza bürünürken, vatandaşlar da cep telefonlarıyla bol bol fotoğraf çekti.
Hava sıcaklığının sıfırın altında 1 dereceye kadar düştüğü Korkuteli’nde de aralıklarla süren kar yağışı, ilçeyi beyaza bürüdü. “Sabah gözümüzü karla açtık” diyen Hatice Yılmaz, “Korkuteli uzun zamandır çok soğuktu, karla birlikte hava biraz daha yumuşadı. Sabah uyanır uyanmaz karı görmek çok mutlu etti. Geçen sene kar çok daha erken gelmişti, bu yıl gecikti. Yağan kar hem mikropların kırılması için iyi olur hem de tarım arazilerine faydası dokunur” dedi.
İHA
Ramazan Bayramı tatilinde vatandaşlar Antalya’daki nöbetçi eczaneleri araştırmaya başlarken, Antalya Eczacı Odası tarafından yayınlanan liste ile bugünkü nöbetçi eczaneler belli oldu.
Antalya’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği lüks araç, park halindeki araç ve 6 motosiklete çarptı. Kaza sonrası araçtan inen sürücü ve beraberindekiler, rahat tavırlarıyla verdikleri hasarı kontrol ederek olay yerinden uzaklaştı.
Eski Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, CHP’li Belediye Başkanı İlkay Akça’nın koltuğunda geçirdiği 1 yılı, adeta bir
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından, Antalya beklenen yağmura teslim oldu.
Yurdun birçok yerinde yağışlı hava etkisini sürdürürken Antalya’da da Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününde hava, parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.
Ramazan Bayramı’nın üçüncü günü vatandaşlar Antalya’daki nöbetçi eczaneleri araştırmaya başlarken, Antalya Eczacı Odası tarafından yayınlanan liste ile bugünkü nöbetçi eczaneler belli oldu.
Antalya’nın Kaş ilçesinde D400 kara yoluna düşen kaya parçaları, ekipler tarafından temizlendi.
Antalya’nın Akseki ilçesinde yüzlerce kenenin yapıştığı yılkı atı için yetkililerle iletişime geçildi, ancak Akseki Belediyesi veteriner olmadığı gerekçesiyle yardım sağlayamadı.
Polonya Enter Havayolları’na ait, İsrailli 180 yolcunun bulunduğu uçak, teknik arıza nedeniyle Antalya Havalimanı’na iniş yaptı.
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Ramazan Bayramı’nda görev yapan kamu personeline ziyarette bulundu.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz