KÖPRÜ ÇALIŞMASI ALAY KONUSU OLDU

Göreve geldikleri günden bu yana eksik ve yetersiz hizmetleri nedeniyle vatandaşların birçok kez eleştirisine maruz kalan CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi, bu kez de yaptığı köprü çalışması ile alay konusu oldu.

Türkiye'nin yeni simgesi olan dünyanın en uzun orta açıklıklı projesi “1915 Çanakkale Köprüsü”nün açılışının ardından CHP’li Muhittin Böcek başkanlığındaki Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Serik ilçesinde bulunan bir köprüde yaptığı yenileme çalışması vatandaşlar tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

VATANDAŞTAN ELEŞTİRİ

Geçtiğimiz günlerde büyükşehir belediyesinin resmi sosyal medya hesabında kentte yapılan çalışmalara ilişkin bir dizi paylaşımda bulunuldu. Serik ilçesinde 1975’te yapılan ve artık kullanılamaz hale gelen köprüde büyükşehir belediyesince yürütülen yenileme çalışmasına ilişkin bir paylaşım ise vatandaşların dikkatini çekti. “Serik'te yapımı 1975 yılına dayanan ve fiziki ömrünü tamamlamış olan yaklaşık 50 yıllık köprüyü vatandaşlarımızın can güvenliğini korumak amacıyla yeniledik” ifadelerinin yer aldığı paylaşımda bulunan fotoğraflardaki köprünün görüntüsü ise kısa sürede birçok yorum aldı.

Hem güldüren hem de düşündüren eleştirilerde bazı kullanıcılar hizmete ilişkin, "İki kule aralığı Antalya plakasını temsilen 7 metre", "Serik'in gerdanlığı", "Bir hafta ücretsiz" şeklinde yorumlarda bulundu.

HABER MERKEZİ