KONYAALTILI KADINLAR ŞAMPİYON

Kadınlar 3'üncü Ligi'nde grubunu şampiyon tamamlayan Konyaaltı Gençlik ve Spor'un kupasını, destekçileri olan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal verdi.

TFF Kadınlar 3. Lig I Grubunu birincilikle tamamlayan Konyaaltı Gençlik Spor'un kupa ve madalyalarını, destekçilerinin başında gelen Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal takdim etti. Kepez Belediyesi Hasan Doğan Stadı'nda oynadığı Ülküm Spor ile 2-2 berabere kalan Konyaaltılı kramponlar, 20 puanla grup birincisi oldu. Kadınlar 2'nci Lig'e yükselmek için play-off'lara katılma hakkı kazanan Konyaaltılılar, son düdüğün ardından büyük sevinç yaşadı.

'KADIN TAKIMLARINI DESTEKLEYECEĞİZ'

Maçın ardından takımı tebrik eden Başkan Çatal ile Konyaaltı Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali Deniz, oyuncuları alkışlayarak sahaya indi. Teknik Sorumlu İbrahim Ethem Karataş, yöneticiler Sevilay Halçe ile Yusuf Genç, 6 galibiyet ve 2 beraberlikle namağlup grup şampiyonluğu gururunu yaşadı. Başkan Deniz ile birlikte madalyaları veren Başkan Çatal, "Kulübümüz adına araç-gereç imkanı verdiğimiz Konyaaltı Gençlik Spor'u desteklemeye devam edeceğiz. Özellikle Antalya'daki kadın takımlarına desteğimiz sürecek" dedi.

DHA