Konyaaltı'ndan Avrupa'da bir zafer daha
Antalya'yı Avrupa'da temsil eden tek takım olan Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, EHF Avrupa Ligi 3'üncü turunda karşılaştığı HC Galychanka Lviv takımını iki maçta da mağlup ederek bir üst tura adını yazdırdı.
Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, Süper Lig'de yakaladığı üç maçlık galibiyet serisini Avrupa kupası maçlarında da devam ettirerek yoluna devam ediyor. EHF Kadınlar Avrupa Kupası üçüncü tur mücadelesinde Ukrayna ekibi HC Galychanka Lviv ile iki maç oynayan 'Mavi Kelebekler', güçlü rakibi karşısında her iki maçı da kazanarak son 16 takım arasına adını yazdırdı. Cumartesi oynanan ilk maçtan 30-26 galip ayrılan Mavi Kelebekler, pazar günü oynanan rövanş mücadelesini de 30-28 kazandı. Konyaaltı Belediye Spor Kulübü oyuncuları, rövanş maçının son düdüğüyle birlikte zafer coşkusunu tribünleri dolduran taraftarıyla doyasıya kutladı. Antalyalı sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği iki maçta da rakibine hem oyun hem de skor anlamında üstünlük kuran Konyaaltı, hedeflediği kupa finaline bir adım daha yaklaştı.
Son 16 takım arasına kaldıkları için çok mutlu olduğunu ifade eden Konyaaltı Belediye Spor Kulübü oyuncusu Dönegül Bozdoğan, her iki maçta da çok iyi mücadele ederek bir üst tura yükseldiklerini ve kupayı Antalya'ya getirmek istediklerini aktardı.
DHA