KONYAALTI’NDA ‘KEYİF’ BİTMİYOR

Turizm başkenti Antalya’da ALGE tarafından işletilen Sahil Antalya Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili, deniz, kum ve güneş üçlüsünün keyfini çıkarmak isteyen misafirlerin gözdesi olduğu kadar, akşam saatlerinde de birbirinden renkli dans ve müzik aktiviteleriyle cazibe merkezi haline geliyor.

AHMET ARĞILLI/RABİA DEMİROK

Her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turist ağırlayan ALGE tarafından işletilen Sahil Antalya Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde gündüz saatleri kadar akşam saatleri de bir o kadar yoğun ilgi görüyor. Gündüz saatlerinde Akdeniz’in serin sularına kendini bırakan misafirler, akşam saatlerinde ise sosyal alanlarda yapılan birbirinden renkli aktivitelerle eğlencenin tadını çıkarıyor.

Kimi vatandaş Sahil Antalya Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki birbirinden özel konseptlerle hizmet veren işletmelerde günün yorgunluğunu atarken, kimi ise sosyal alanlarda oyunlar oynuyor, şarkılar söylüyor ve dans aktivitelerine katılıyor.

“HER HALİYLE ÇOK GÜZEL”

Konuya ilişkin Lider Medya’ya özel açıklamalarda bulunan Ahmet Yasin Kaya, “Konyaaltı Sahili her haliyle çok güzel. Bazı günler Antalya çok sıcak oluyor ama hemen yakınımızda dünyaca ünlü bir sahil var. Burada vakit geçirebiliyoruz. Akşamları ise bu alan çok daha güzel oluyor. İşletmeleri,  yeşil alanları, sosyal aktiviteleri ve spor alanlarıyla eğlenceli saatler geçirebiliyoruz” diye konuştu.

“KONYAALTI SAHİLİ’Nİ ÇOK SEVİYORUM”

Utku Ergün ise “Konyaaltı Sahili’ni çok seviyorum. Genellikle buraya gündüz gelmeyi tercih ediyorum. Denize giriyorum. Kafelerde vakit geçiriyorum. Akşamları da çok hareketli oluyor. Genelde bisiklet sürmek için geliyorum” dedi.

“VERİLEN HİZMETİ ÇOK BEĞENİYORUM”

Sahil Antalya Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde vakit geçiren Ozan Akçakoca ise “Bu alan gerçekten çok güzel bir şekilde dizayn edilmiş. Spor alanlarından, bisiklet yollarına ve yeşil alanlar çok temiz. Verilen hizmeti de çok beğeniyorum. Sık sık gelip burada denize gidiyorum. Bu alan bence mükemmel” ifadelerini kullandı.