Konyaaltı muhtarlarından Kaymakam Köse'ye ziyaret

Konyaaltı Muhtarlar Derneğinin yeni Başkanı Mihriban Sarı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ilk ziyaretlerini Konyaaltı Kaymakamı Rahmi Köse'ye gerçekleştirdi.

14 Haziran 2024 tarihinde yapılan seçim ile göreve gelen Konyaaltı Muhtarlar Derneği Başkanı Mihriban Sarı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ilk ziyaretlerini Konyaaltı Kaymakamı Rahmi Köse’ye yaptı. Konyaaltı Kaymakamı Rahmi Köse, makamında ağırladığı muhtarlara yeni görevlerinde başarılar diledi. Dernek Başkanı Mihriban Sarı ise ilk ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini ifade ederken birlik beraberlik içinde Konyaaltı için çalışmaya hazır olduklarını belirtti. 


Sokak hayvanları da Konuşuldu  

Dernek Başkanı Sarı çıkması beklenen sokak hayvanları ile ilgili kanunun muhtarlar olarak uygulayıcısı ve takipçisi olacaklarını bu süreçte de hayvansever komşuların hassasiyetlerini dikkate alacaklarını belirtti 

Kaymakam Köse’ye ziyaretin ardından muhtarlar, Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gürcan’ı da makamında ziyaret ederek eğitim öğretim ihtiyaçlarını dile getirdi.