KONYAALTI GÖRELE’DE FARKLI KAZANDI
Konyaaltı Belediyespor, Hentbol Kadınlar Süper Ligi 19’uncu hafta mücadelesinde Görele Belediyesi Spor Kulübü’nü deplasmanda 27-39 skorla mağlup etti.

Konyaaltı Belediyespor, Hentbol Kadınlar Süper Ligi 19’uncu hafta mücadelesinde Görele Belediyesi Spor Kulübü’nü deplasmanda 27-39 skorla mağlup etti.
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nin 19’uncu haftasında Konyaaltı Belediyespor, deplasmanda Görele Belediyespor Kulübü ile karşılaştı. Maçın ilk dakikaları başa baş bir mücadeleye sahne oldu. Ev sahibi avantajını kullanmak isteyen Görele’nin gollerine anında karşılık veren Mavi Kelebekler, ilk yarının son dakikalarında skor üstünlüğünü ele geçirerek soyunma odasına 15-18 önde gitti.
DÖNE VE BEYZANUR YILDIZLAŞTI
Mücadelenin ikinci yarısına da hızlı başlayan Konyaaltı, skor ve oyun üstünlüğünü son düdüğe kadar sürdürdü. Dönegül’ün 8 Beyzanur’un ise 7 gol ile yıldızlaştıkları karşılaşmayı Mavi Kelebekler 27-39 skorla kazanarak iki puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçla puanını 28’e yükselten Konyaaltı Belediyespor, Türkiye Kupası dörtlü finalleri öncesinde moral depoladı.
KUPA MAÇLARI ANKARA’DA
Türkiye Kupası’nda da yoluna devam eden Konyaaltı Belediyespor, 7-8 Mayıs tarihlerinde Ankara’da dörtlü finallerde mücadele edecek. 7 Mayıs’ta Yeni Mahalle Belediyesi ile yarı final mücadelesi verecek olan Mavi Kelebekler, bu karşılaşmayı kazanması halinde, Kastamonu Belediyesi GSK-Yalıkavakspor maçının galibiyle 8 Mayıs günü final maçına çıkacak
İHA
Antalyaspor’un elde ettiği son 3 galibiyeti getiren golleri kaydeden Adolfo Gaich, Samsunspor karşısında önemli bir zafer elde ettiklerini söyledi.
Sezona beklentilerin uzağında başlamasına karşın son haftalarda ortaya koyduğu performansla öne çıkan Soner Dikmen, Antalyaspor’da kariyer sezonunu yaşıyor. Süper Lig’de 6’ncı sezonunu geçiren 31 yaşındaki futbolcu, en skorer dönemini yaşıyor.
Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, “Golden sonra da oyuncularımız pozisyonlarından çıkmaya başladılar. Çünkü gol atma isteğiyle daha fazla ileri getirip oyun planından çıktılar. Bu sırada Bodrum daha fazla kontratak şansı buldu. Ama oyuncularımız ne kadar istediyse de golü atamadık” dedi.
Son 4 maçını kaybeden Alanyaspor, sezonun en kritik maçında düşme hattındaki Bodrum FK’yi ağırladı. Rakibine 1-0 ile boyun eğen Turuncu-Yeşilliler, üst üste 5’inci yenilgisini alarak düşme hattına yerleşti.
65 farklı ülkeden, bin 800'ü yabancı olmak üzere yaklaşık 10 bin sporcunun katılım sağladığı 20. Uluslararası Runtalya Maratonu, Antalya'da başladı.
Antalyaspor’un aldığı son 2 galibiyette sonradan oyuna girerek 3 puanı getiren isim olan Adolfo Gaich, Samsunspor’un kilidini de çözen isim oldu. 64’te oyuna giren Arjantinli, 85’te attığı golle skoru 2-1’e getirdi ve 3 puanı Antalyaspor’un hanesine yazdırdı.
Antalya derbisini kazanarak kümede kalma yolunda önemli bir virajı aşan Antalyaspor, bu sezon Samsunspor karşısında 3 puan arayacak. Evinde oynadığı son 2 maçı kazanan Akrep, 3 sene sonra 3’te 3 yapmak için mücadele verecek.
Antalyaspor’da Seçkin Özdil’in görevine son verilmesinin ardından sessiz sedasız göreve gelen Sportif Direktör Özden Töraydın, kasım ayında attığı imzanın ardından takımla ilgili ilk kez konuştu.
Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'un teknik direktörü Joao Pereira, 6 Nisan Pazar günü Sipay Bodrum FK ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, “Rakibin yapacağı her şeye hazır olup, bu maçı kazanacağız.” dedi.
Antalyaspor Kulübü’nün Kurucu Başkanı Merhum Atilla Vehbi Konuk, vefatının 16. yıldönümünde Andızlı Mezarlığı’nda düzenlenen törenle anıldı. Törene, Konuk’un eşi Aysel Konuk, kızı Nadire Konuk Akıncıoğlu, Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe ve kulüp yöneticileri katıldı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz