KONYAALTI CIVIL CIVIL

Turizmin incisi olarak adlandırılan Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor.

Sadık Çetin SADAK, İrem GÜNEYBAZ

ALGE tarafından işletilen Sahil Antalya Yaşam ve Alışveriş Merkezi’ndeki dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili mavi bayraklı plajlarıyla bayram tatilinde de ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekiyor. Hava sıcaklığının 35, nem oranının ise yüzde 33,  deniz suyu sıcaklığının ise 28 derece ölçüldüğü Antalya’da, oteller yüzde yüz doluluk oranına ulaşırken sıcaktan bunalan tatilciler sahillere akın etti. Sahilde kimi vatandaş güneşin keyfini çıkarırken kimi ise kendini mavinin bin bir rengini barındıran Akdeniz’in serin sularına bıraktı. Bazı tatilciler ise sahillerde yürümeyi, bisiklete binmeyi ya da gölge alanlarda günün yorgunluğunu atmayı tercih etti.

“SAHİLLER SABAH AKŞAM DOLU”

Ailesiyle birlikte tatil yapan Mehmet Ak Lider Medya’ya yaptığı açıklamada, sahil alanında yer bulmakta zorlandıklarını söyledi. Bayram tatili için Ankara’dan Antalya’ya gelen Esat Demirel de, “Bayram tatilimiz çok keyifli geçiyor. Bir haftadır Antalya’dayız. Ankara’dan buraya gelmek bize çok iyi geldi. Adrasan ve Olimpos’tan sonra Konyaaltı’na geldik. Burayı çok sevdik, eğlenceli bir tatil geçiriyoruz” dedi.

“DENİZDEN ÇIKMAK İSTEMEDİM”

Ailesiyle piknik yapan Ahmet Berk Ünver ise “Buraya sabah erken saatlerde annemle geldik. Deniz çok güzel, hiç çıkmak istemedim. Bence herkes Antalya’ya gelip burada denizin keyfini çıkarmalı” şeklinde konuştu. Konyaaltı Sahili’ne hayran kalan Talya Özdemir de, “Bayram tatili için ailemle Antalya’ya geldim. Bir süredir Konyaaltı Sahili’ne geliyoruz. Konyaaltı Sahili işletmeleriyle, deniziyle çok güzel. İyi ki böyle bir alan oluşturulmuş. Çok memnun kaldık” dedi.