KONYA SEFERİ

Bülent Korkmaz yönetiminde 4 maçta 10 puan toplayan Alanyaspor, Süper Lig'de namağlup unvanı taşıyan iki takımdan biri olan Konyaspor deplasmanına çıkıyor. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma 13.30'da başlayacak.

SADIK ÇETİN SADAK

Bülent Korkmaz'ın göreve gelmesiyle büyük bir çıkış yakalayarak 4 maçta 10 puan toplayan Alanyaspor, 8. hafta mücadelesinde Konyaspor'a konuk olacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda 13.30'da başlayacak mücadeleyi Mert Güzenge yönetecek.

26. RANDEVU

Konyaspor ile Alanyaspor tarihlerindeki 26. randevuya çıkacak. Bugüne kadar oynanan 25 maçta Konyaspor'un önemli bir üstünlüğü dikkat çekiyor. Galibiyetlerde 14-9'luk üstünlük kuran Yeşil-Beyazlılar, 2 kez de sahadan 1 puanla ayrıldı. Konyaspor'un evinde de Alanyaspor'a karşı 9-3'lük üstünlüğü bulunuyor. Teknik direktörler rekabetinde de Konyaspor'un patronu İlhan Palut öne çıkıyor. Bülent Korkmaz'ın takımlarının karşısına 1 kez çıkan Palut, mücadelede 3 puan sevinci yaşadı.

KORKMAZ İÇİN ÖZEL BİR MAÇ

Zorlu mücadele Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ve Konyaspor için ayrı bir önem taşıyacak. Alanyaspor'dan önceki son takım Konyaspor olan Bülent Korkmaz, Yeşil-Beyazlılardan tartışmalı bir ayrılık yaşadı. Konyaspor yönetiminin Sokol Cikalleshi’yi transfer etmesiyle görevi bırakma kararı alan Bülent Korkmaz, daha sonra Yeşil-Beyazlıların tepkisini toplamıştı.

 

 

Hakem: Mert Güzenge

Konyaspor

Teknik Direktör: İlhan Palut

Sehic   

Ahmet Çalık   

Guilherme   

Abdülkerim Bardakçı   

Skubic   

Serdar Gürler

Soner Dikmen

Hadziahmetovic   

Endri Çekiçi 

Bytyqi   

Ahmed Hassan

 

Alanyaspor

Teknik Direktör: Bülent Korkmaz

Serkan Kırıntılı   

Milunovic   

Fatih Aksoy   

Juanfran   

Borja   

Umut Güneş   

Efecan Karaca

Awaziem   

Emre Akbaba

Davidson

Diedhiou

 

Stadyum: Konya Büyükşehir Belediye

TV: Bein Sports

Saat: 13.30