Kontrolden çıkan otomobil refüje çıktı: 1 yaralı
Aksaray’da otomobilin kamyonete çarparak refüje çıktığı kazada sürücü yaralandı.

Aksaray’da otomobilin kamyonete çarparak refüje çıktığı kazada sürücü yaralandı.
Kaza, Hürriyet Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Hürriyet Caddesinden Sağlık köy istikametine seyreden A.B. idaresindeki 68 ADK 522 plakalı otomobil, dönüş yapmak için aniden önüne çıkan R.D. yönetimindeki 68 HA 853 plakalı kamyonete çarpmamak için manevra yaptı. Sürücünün aniden manevra yapmasıyla birlikte kontrolden çıkan otomobil önce kamyonete sonra da refüje çarparak durabildi. Kazada otomobil sürücüsü yaralanırken, yoldan geçen diğer sürücüler tarafından 112 Acil Çağrı Merkezine haber verildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı sürücüye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından ambulansa alınan yaralı sürücü hastaneye gitmeyi reddederek ambulansta yapılan tedavisinin andından aracının başına döndü. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.
İHA
Antalya'nın Manavgat ilçesinde 4 yıl önce ormanlık alanda kafası vücudundan ayrılmış olarak bulunan 2002 doğumlu Umut Can Arslan'ın cinayete kurban gittiği belirlendi.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde otomobiliyle kaza yapan kadın, jandarma ve trafik ekiplerinin tüm aramasına rağmen olay yerinde ve çevresinde bulunamadı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde kırmızı ışık ihlali sonucu meydana gelen trafik kazasında şans eseri yaralanan olmazken kazanın ardından ortalık karıştı.
Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından trafik uygulamasında çakar lamba takıldığı tespit edilen sürücüye 138 bin 172 tl para cezası uygulandı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaya geçidinden geçerken otomobilin çarptığı kişi yaralandı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaya geçidine 5-6 metre mesafeden yolun karşısına geçmek isteyen genç kıza otomobil çarptı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen asayiş uygulamaları kapsamında son bir haftada çeşitli suçlardan aranan bin 713 kişi yakalanırken, adliyeye sevk edilen 234 şahıs tutuklandı. Denetimlerde çok sayıda silah, çalıntı araç ve suç unsuru ele geçirildi.
Antalya'da kısa süre önce evlenen ve düğün hazırlıkları yapan çift arasında çıkan tartışmada Acil Tıp Teknisyeni, 26 yaşındaki hemşire eşini çok sayıda satır darbesi ile öldürdü. Kendisine de zarar veren tıp teknisyeni hastaneye kaldırıldı.
Manavgat'ta seyir halindeki 2 otomobil, aniden yola çıkan köpeğe çarparken otomobillerin çarptığı köpek öldü.
Antalya'da yakınlarının haber alamadığı yalnız yaşayan kişi için ekipler harekete geçti. İtfaiye, dar sokaklar ve park eden araçlar nedeniyle 10 dakika gecikmeli gelebildi. Olay yerine merdivenle balkondan giren ekipler, yaşlı adamın uyuduğunu tespit etti.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz