KONTENJAN!

Düşme hattına demir atan Antalyaspor'da Fernando Lucas Martins ve Admir Mehmedi'nin ardından imza aşamasına gelen isimlerin önündeki en büyük engel yabancı kontenjanı oldu. Kırmızı-Beyazlılarda 3 futbolcunun daha gitmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Gaziantep FK beraberliğiyle birlikte küme düşme tehlikesini daha derinden hissetmeye başlayan Antalyaspor'da bugüne kadar 2 transfer açıklanırken, devamının gelmesi için kadrodaki yabancı futbolcularla yolların ayrılması bekleniyor. İlk olarak Admir Mehmedi'yi açıklayan Kırmızı-Beyazlılar, Amilton Minervino'nun takımdan ayrılmasıyla da Fernando Lucas Martins transferini resmiyet kazandırdı.

NDAO SIRADA BEKLİYOR

Hali hazırda kadrosunda 14 yabancı futbolcu barındıran Antalyaspor, Suudi Arabistan’ın Al Ahli takımından kiralık olarak anlaşma sağladığı Alassane Ndao’yu açıklamak için de kadroda temizlik çalışması yapıyor. Paul Mukairu'nun transferi için Nottingham Forest ile anlaşma sağlayan Antalyaspor, Nijeryalı futbolcunun İngiltere'de oynayabilmesi için işlemleri tamamlamasının ardından transferini resmiyet kazandıracak. Mukairu ile yolların ayrılmasının ardından da ilk açıklanacak isim Alassane Ndao olacak.

3 FUTBOLCUYA KAPI GÖSTERİLDİ

Antalyaspor'da gönderilmesi planlanan yabancı futbolcular Paul Mukairu ile sınırlı değil. Sezon başında transfer edilen Deni Milosevic, Sherel Floranus ve Diogo Sousa da sezonun ikinci devresinde düşünülmüyor. Kırmızı-Beyazlılar, Ataberk Dadakdeniz'in lisansının çıkarılmasıyla 3. kaleci pozisyonuna düşen Diogo Sousa ile birlikte Sherel Floranus'u kiralık olrak göndermeyi planlarken, Floranus ile Bursaspor'un ilgilendiği öğrenildi.

MILOSEVİC KADROYA ALINMIYOR

Sezon başında Konyaspor'da transfer edilen ve yüksek maaşıyla dikkat çeken Deni Milosevic'ten kendisine takım bulması istenirken, Boşnak futbolcunun kadroya alınmaması kararı verildi. Rizespor ve Gaziantep FK maçlarında kadroda yer verilmeyen 26 yaşındaki futbolcunun, takımla birlikte çalışmalarını yaptığı, ancak maç kadrosuna giremeyeceği öğrenildi.

2 FORVET SIRADA BEKLİYOR

Kırmızı-Beyazlılar, yabancı kontenjanını açmasıyla birlikte ilk olarak Alassane Ndao'yu açıklayacak ve sonrasında forvet transferlerini duyuracak. 2 isimle anlaşma aşamasına gelen Antalyaspor'un, işlemlerin tamamlanmasının ardından ardı ardına isimleri açıklamayı planlıyor.

2 tane forveti bitirme aşamasına getirdi