KOÇ'UN LİSTE BAŞI GÖKDENİZ

Antalyaspor'da gösterdiği performansla pek çok takımın dikkatini çeken Gökdeniz Bayrakdar, Fenerbahçe'nin transfer listesinin zirvesinde yer alıyor. Kanat bölgesine transfer yapmak istediklerini açıklayan Başkan Ali Koç'un, ilk sıraya Gökdeniz Bayrakdar'ı yazdığı ve ilk temasın kurulduğu öğrenildi.

Antalyaspor'un geçtiğimiz sezon Kocaelispor'dan 900 bin TL bonservis bedeliyle transfer ettiği Gökdeniz Bayrakdar için kulüpler adeta sıraya girdi. Pek çok takımın listesinde yer alan milli futbolcu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un gözdesi durumunda. Kanat bölgesine takviye yapmayı planlayan Sarı-Lacivertliler, transferin ilk sırasında Gökdeniz Bayrakdar'ı koydu.

FENERBAHÇE'DEN RESMİ GİRİŞİM

Kırmızı-Beyazlı kulüpten genç futbolcu için resmi bir teklif gelmediği yönünde bilgiler paylaşılsa da Fenerbahçe'nin girişimlerde bulunduğu belirtildi. İstanbul ekibinin, takas ve bonservis bedeliyle genç oyuncuyu kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ VE TRABZON DA İSTİYOR

Başarılı futbolcu için Fenerbahçe'nin yanı sıra Beşiktaş ve Trabzonspor'un da girişimleri bulunuyor. Beşiktaş'ın transferde ısrarcı olduğu, Trabzonspor'un ise bonservisinin yüksek bulunması gerekçesiyle transferi beklemeye aldığı da gelen haberler arasında yerini aldı.

AVRUPA'YI İSTİYOR

Transfer dedikodularıyla ilgili açıklamalarda bulunan Gökdeniz Bayrakdar ise hedefinin Avrupa'da futbol oynamak olduğunu söyledi. Detaylar hakkında konuşmak istemediğine dikkat çeken genç futbolcu, "Transferimle ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Çünkü resmi bir durum yok. Hedefim Avrupa. Avrupa'ya gitmek istiyorum" diye konuştu.

DEĞERİNİ KATLADI

İlk kez geçtiğimiz sezon Antalyaspor formasını giyen 19 yaşındaki futbolcunun, Transfermarkt internet sitesinin verilerine göre Kırmızı-Beyazlılara geldiği dönemde değeri 125 bin Euro'ydu. Geçirdiği 1 sezonun ardından değerini 4 milyon Euro'ya taşıyan Gökdeniz, Antalyaspor'un da en pahalı futbolcusu konumuna geldi.