Kırcamililer zafer istiyor

Kırcami Bölgesi İmar Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Oğuz, “Vatandaşın artık bu işin peşini bırakmadığını, sürecin takipçisi olduğunu hakkını gasp ettirmeyeceğini gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz. Kimsenin bu mahallenin geleceğiyle oynamaya hakkı yok. Zafer bizim olacak” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkanlığı yetkilileri ve Kırcami Bölgesi İmar Dayanışma Derneği Kırcami bölgesinde yapılması planlanan imar uygulamalarının askından indirilmesinin ardından toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından Kırcami Bölgesi İmar Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Oğuz basın açıklamasında bulundu.

“EN HIZLI ŞEKİLDE TAMAMLANSIN” TALEBİ

Basın açıklamasında Oğuz, Kırcami bölgesinde yürütülen imar çalışmaları ile ilgili Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile bir araya geldiklerini söyledi. Oğuz, “Aldığımız bilgilere göre Kırcami bölgesindeki çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Yetkililer yapılan değerlendirmelerin sonrasında alınan kararın encümene gönderileceğini encümen sonrası ise Muratpaşa Belediyesi’ne gönderileceği yönünde bilgi aktardılar. Bizler de sürecin en hızlı şekilde tamamlanması yönündeki taleplerimizi ilettik. Yetkililer ellerinden geleni yapacaklarını söylediler. Alınan kararlar Muratapaşa Belediyesi’ne geçtikten sonra belediye tapu tescil ve vizeleri için Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’ne gerekli evrakların gönderileceği söylendi” diye konuştu.

“İNŞAATLARIN BAŞLAMASI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ”

Oğuz, yaşanan tüm gelişmeleri Kırcami sakinleri adına yakından takip ettiklerini vurgulayarak, ”Evraklar Muratpaşa Belediyesi’nden tescil için tapuya gönderildiğinde takdirde revize tescillerle ilgili sürecin hızlandırılması ve ruhsatları verilmesi için çalışmalara devam edeceğiz. İnşaatların başlaması için elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah güzel günler çok yakında, şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“ZAFER BİZİM OLACAK”

Oğuz, gazetecilerin bu süreçte bir aksilik yaşanması durumuna karşı endişelerinin olup olmadığına ilişkin sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

“Endişelerimiz var ama bunları düşünmek istemiyoruz. Siyasiler tarafından yönlendirilen meslek odaları ellerinde bir koz olması düşüncesiyle dava açmaya devam ediyorlar. Ama bizim korkumuz yok. Vatandaşın artık bu işin peşini bırakmadığını, sürecin takipçisi olduğunu hakkını gasp ettirmeyeceğini gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz. Kimsenin bu mahallenin geleceğiyle oynamaya hakkı yok. Kimsenin böyle bireysel bir talebi de olamaz. Mahallenin peşini bırakmak zorunda kalacaklar. Bırakmasalar da biz sahip çıkıyoruz, biz oldukça sonuç elde edemeyecekler. Zafer bizim olacak. Nasip olursa önümüzdeki günlerde de inşaat ruhsatların verilmesi ve kazmaların vurulmasıyla bölgede çok daha güzel günler yakında inşallah.”