KİRALIK FUTBOLCULAR YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Son iki yılda alt yapıya büyük önem veren Antalyaspor'un yüzü, kiralık olarak giden futbolcuların performansıyla güldü. 21'i genç olmak üzere toplamda 22 futbolcusunu 2020-2021 sezonunda kiralık olarak gönderen Akrep'in futbolcuları toplamda 33 gol atmayı başardı.

2020-2021 sezonunda tam 22 futbolcusunu kiralık olarak gönderen Antalyaspor, bu futbolcularının gösterdiği performanstan oldukça memnun. Bodrumspor, Kemerspor, Isparta 32 Spor, Anderlecht, Real Oviedo ve Altay'a kiralık olarak futbolcularını gönderen Kırmızı-Beyazlılarda Paul Mukairu, Harun Kavaklıdere, Sergen Yatağan ve Cenk Şen performanslarının yanı sıra ortaya koydukları skor katkısıyla da öne çıktı. 22 futbolcu, 33 kez gol sevinci yaşarken; Harun Kavaklıdere 10, Mukairu, 4, Cenk Şen ile Sergen Yatağan ise 3'er gole imzasını koydu.

HARUN KAVAKLIDERE'DE ŞANSSIZ SAKATLIK

Antalyaspor'dan Bodrumspor'a kiralanan Harun Kavaklıdere, TFF 2. Lig'de önemli bir çıkış yakalarken, krallık yarışında zirvede olduğu dönemde şanssız bir sakatlık yaşadı. 23 yaşındaki futbolcu, 13 maçta 10 gol atarak 2. Lig'in en golcü ismi olmayı başardı.

GUSTAVO'DAN 7 GOL

Antalyaspor'un İspanyol temsilcisi Real Oviedo'ya kiraladığı Gustavo Blanco Leschuk da sezonu 7 golle tamamladı. Kiralık olarak gönderilen oyuncular arasında 24 yaş üstü tek futbolcu olan Arjantinli futbolcu, 7 golün yanı sıra 1 kez de takım arkadaşını golle buluşturdu.

CENK ŞEN FORMAYI BIRAKMADI

22 futbolcu arasında en çok süre alan futbolcu ise Cenk Şen oldu. Bodrumspor formasıyla 2 bin 137 dakika sahada kalan 20 yaşındaki futbolcuyu, 2 bin 119 dakika ile Gustavo Blanco, bin 890 dakika ile Kemerspor'a giden Berkay Arslan ve Bodrumspor'da bin 764 dakika sahada kalan Batuhan Berkay Fındık yer aldı.

3 FUTBOLCU 2 TAKIM FORMASI GİYDİ

22 futbolcu arasında Halil İbrahim Sevinç (Bodrumspor), Mustafa İnan (Kemerspor), Adem Metin Türk (Bodrumspor), Ali Erkin (Isparta 32 Spor) ve Mehmet Durgut (Isparta 32 Spor) yarım sezon takımlarından ayrı kalırken, 3 futbolcu ise her iki devrede ayrı takımlar adına mücadele verdi. Mikail Başar (Bodrumspor - Serik Belediyespor), Kaan Mert Nasırcılar (Bodrumspor - Serik Belediyespor) ve Cengiz Demir (Bodrumspor - Akhisarspor) iki devrede iki takım forması giyen futbolcular oldu.