KIR ŞU ŞEYTANIN BACAĞINI

Süper Lig'in ilk 2 haftasında tek puan alabilen Antalyaspor, evinde Rizespor'u ağırlayacak. Tam 10 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Kırmızı-Beyazlılar, bu şanssızlığını kırmak için sahaya çıkacak.

SADIK ÇETİN SADAK

Sezona Göztepe beraberliği ve Fenerbahçe yenilgisiyle başlayan Antalyaspor, 3. hafta mücadelesinde Rizespor'u ağırlayacak. Oynadığı son 10 resmi maçta galibiyet yüzü göremeyen Kırmızı-Beyazlılar, bu şanssızlığını Karadeniz ekibi karşısında kırmak istiyor. Antalya Stadyumu'nda oynanacak zorlu mücadelenin başlama saati 20.30 olacak.

10 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Göztepe ile Fenerbahçe beraberliğiyle ilk haftayı geride bırakan Antalyaspor, son 10 maçından 3 puan çıkaramadı. En son geçen sezonun 34. haftasındaki Kayserispor maçında 3 puan alan Kırmızı-Beyazlılar, Türkiye Kupası finalinde oynanan Beşiktaş mücadelesiyle birlikte 10 maçtır galip gelemiyor. 10 maçlık süreçte kupa finalindeki Beşiktaş mücadelesiyle birlikte Trabzonspor, Göztepe, Galatasaray, Hatayspor, Rizespor ve Fenerbahçe'ye kaybeden Antalyaspor; Karagümrük, Konyaspor ve Göztepe ile berabere kaldı.

EVİNDE 37 PUAN ALDI

Antalyaspor'un Rizespor'a karşı evindeki başarısı dikkat çekiyor. Bugüne kadar 25 maçta rakibini ağırlayan Antalyaspor, bu karşılaşmalarda 10 galibiyet ve 7 beraberlik alırken, 8 kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Geçen sezon oynanan iki karşılaşmayı ise Rizespor kazandı.

BÜLENT UYGUN ÖNDE

Teknik direktörler arasında ise Bülent Uygun'un takımlarının Ersun Yanal'ın takımlarına karşı üstünlüğü göze çarpıyor. Daha önce 8 kez rakip olan iki teknik adamdan Ersun Yanal sadece 2 kez kazanırken, 5 kez de sahadan boynu bükük ayrıldı.

Hakem:

Antalyaspor

Teknik Direktör: Ersun Yanal

Boffin

Bünyamin Balcı

Veysel Sarı

Naldo

Güray Vural

Nuri Şahin

Poli

Fredy

Amilton

Ghacha

Wright

 

Rizespor

Teknik Direktör: Bülent Uygun

Gökhan Akkan   

Holmen   

Gökhan Gönül   

Cemali Sertel

Alper Potuk   

Yasin Pehlivan

 Djokovic   

Mendes

Dabo   

Baiano   

Sabo

 

Bahçeşehir Okulları Stadyumu

TV: Bein Sports

Saat: 20.30