KINIYORUM

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya Kabataş Erkek Lisesi’nde çekilen bir video ile çalkalandı. Bu video manevi değerlerimize ve Ata’mıza hakaret niteliği taşıyan tamamen acımasız bir videoydu.

***

Ata’mıza olan nefretlerini kayda almış bir grup öğrenci olduğu iddia edilen şahıslar Ata’mızın portresine saldırıyorlardı.

***

Ne demek bu! Kimsiniz siz! Ne hakla Ata’mızın fotoğrafına böyle bir saldırı gerçekleştiriyorsunuz. Yeni nesil sizin gibilerden olacak ise hiç olmasın daha iyi.

***

Yurdumuzun var olmasının temel sebebi olan, bizlerin bu güzel coğrafyada barınabilmesine önayak olan, dünyanın önünde ceket iliklediği başbuğumuz, Ata’mızın emanetine böyle yaparak mı sahip çıkacaksınız.

***

Vicdanınız nerede sizin! Hadsizlik almış başını gidiyor. Bilinçsiz bir hareket mi desem değil. Tamamen içindeki nefreti kusuyor bu şahıslar. Neyin nefreti bu?

***

Siz orada güzel şartlarda eğitim alabilmenizi Atatürk’e borçlusun. Borcunuzu onun fotoğrafına zarar vererek mi ödüyorsunuz. Hainsiniz!

***

Türk’ün en hassa olduğu konu; Ata’sına ve bayrağına saygısızlık edilmesidir. Nasıl ki bayrak namussa, Ata’nın emaneti de namustur. Namussuzluğuna da boğulun.

***

Atatürk’ün çocukları bizleriz, gençlik…

***

“Valla acımam he, zaten çocuğu da yok acımıyorum” diyerek portresine saldırdığınız insan bu güzel vatanı size, bize emanet etti.  Emanete hıyanet etmek, yazık size, acizsiniz…

***

Kabataş Erkek Lisesi yıllarca saygıdeğer bir okul olarak aklımızda yer edindi. Böyle güzide bir okulda bu kadar acımasız bir olayın yaşanması çok üzücü.

***

Fakat Kabataş Erkek Lisesi’nin sıralarından geçenler bu olayın üzerine ‘kınama’ açıklaması yaptı. Ne olursa olsun, böyle bir alçaklığın yaşanması bizleri çok üzdü.

***

En kısa sürede bu olayın açıklığa kavuşmasını ve videodaki öğrencilerin cezalandırılması gerekiyor.

***

SON SÖZ

Ata’mıza yapılan böyle bir saldırı, Türk milletine yapılmış bir saldırıdır.

Milletin dediği olur.