“KİM NEREDE, NE YAPIYOR?”

Yazın sıcak ve kavurucu güneşin tadını sahil kasabalarında alan ünlüler, setlere ve sahnelere dönüş hazırlığında. Lider Gazete haber merkezinin hazırladığı magazin turunda, “Kim nerede, ne yapıyor?” sorusunun cevabını okuyabilirsiniz.

KURUÇEŞME'DE ÖZBEY RÜZGARI

Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'ne Merve Özbey damga vurdu. Cihan Nacar imzalı somon rengi ipek elbisesiyle sahneye çıkan güzel yorumcu, açılışı sevilen şarkısı 'Vuracak'la yaptı. 'Yaramızda Kalsın'da, parçanın bestecisi Onurcan Özcan'nın fotoğrafı led ekrana yansıtıldı. Özbey, "Alkışlar Onurcan Özcan için, lütfen telefonlarınızın ışıklarıyla eşlik edin" dedi ve Kuruçeşme ışıl ışıl oldu. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özbey, İstanbul yeni bir açıkhava sahnesi Kuruçeşme Açıkhava için, "Çok mutluyuz. Burası yeni bir soluk oldu sektöre, bizim için çok önemli. Polat abi öncülük etti, biz de ilerletmeye çalışıyoruz" dedi.

HAYALİ BÜYÜK

2016 Türkiye Güzeli Buse İskenderoğlu tacını taktığından beri sunuculuk yapıyor, bir yandan da oyunculuk eğitimi alıyor. Ama en büyük hayali; yurtdışında podyuma çıkmak. Bunun için de bir süredir Amerika ve İtalya’daki ajanslar ile irtibat halinde. 24 yaşındaki eski kraliçenin kendine güveni tam.

BODRUM’DA YUNAN GECESI

Cemiyet hayatının ünlü isimleri, Bodrum Nef Reserve Gölköy’deydi. ‘Greek Night’ konseptli özel davete katıldılar. Yunan sanatçı Gallis’in şarkıları eşliğinde eğlendiler. Gecede, haciz memurlarının önceki gün İstanbul’da arayıp bulamadığı Uğur Akkuş da vardı.

HOBBİT KÖYÜ’NDE KUTLAMA

Aydilge ile keman sanatçısı Utku Barış Andaç evlilik yıldönümlerini Darıca Hobbit Köyü’nde kutladı. Çift, Yüzüklerin Efendisi filmindeki Hobbitler’den esinlenerek hazırlanan köyde eğlenceli anlar geçirdi. Aydilge, “Benim de boyum 1.56 olduğu için burada çok mutluyum. İnsanları; zengin-fakir, güzel-çirkin, şişman-zayıf diye ayıranların bu hayali kahramanlardan öğrenecekleri çok şey var” dedi.

ANALI KIZLI ALIŞVERİŞ

Galatasaraylı Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan önceki gün annesi Güler Doğan ile İstinyePark’taydı. Birlikte mağazaları dolaştıktan sonra Masa Restaurant’ta yemek yediler. Fenerbahçeli Mesut Özel’in eşi Amine Gülşe de aynı alışveriş merkezinde kızı Eda ile gezdi. Daha önce oyunculuk yapan Amine, “Şu an için yeni bir proje yok. Zamanımı kızımla geçiriyorum” dedi.

EL ELE SPOR

Allan Hakko ile Merve Oflaz’ın ilişkisi geçen yaz başlamıştı. Kısa süre önce Çeşme’de tatil yapan sevgililer, İstanbul’a döndü. Önceki gün Etiler Beyaz Fırın’da baş başa kahvaltı yaptılar. Ardından el ele yürüyüşe çıktılar

İŞ İNSANIYDI ŞARKICI OLDU

Türkiye’ye yatırım yapmak için Arnavutluk’tan gelen iş insanı Sarah Haderi’nin hayalleri İstanbul’da gerçek oldu. Nokta Müzik etiketiyle ‘Kapılar Duvar’ şarkısıyla herkesi şaşırtan Haderi, ilk single çalışmasının klibini İstanbul’da çekti. Haderi, “Dünyada dolaşmadığım yer kalmadı. Ama İstanbul başka, aşığım. Müzik de, motivasyon kaynağım” dedi.

HABER MERKEZİ