KİM NEREDE NE YAPIYOR?

Yazın kavurucu sıcaklarından kaçıp sahillere akın eden tatillerini sürdürüyor. Lider Gazete haber merkezinin hazırladığı magazin turunda, “Kim nerede, ne yapıyor?” sorusunun cevabını okuyabilirsiniz.

İKİNCİ ETAP BAŞLIYOR

Tuan Tunalı ve Rus sevgilisi Yana Kazanova, Nişantaşı’nda görüntülendi. Bodrum’dan yeni dönen çift, tatili bitirmediklerini önümüzdeki hafta da Antalya’ya gideceklerini söyledi. Oyuncu, eylülde de yeni dizi için sete çıkacak.

YAZLIK ŞARKI

Deha Bilimlier yaz sezonunu Dj Mert Aydın’la birlikte hazırladığı yeni single’ı ‘Yağdır’ ile açtı. DMC etiketiyle Netd YouTube kanalında yayınlanan şarkı müzik severlerden tam not aldı. Sözü ve müziği Murat Güneş’e ait ‘Yağdır’ın klibi pandemi kısıtlamalarında özel izin alınarak İstanbul sokaklarında çekildi.

BAHT OYUNU KONUŞULDU

Kanal D’nin yeni dizisi ‘Baht Oyunu’ ikinci bölümüyle de büyük ilgi gördü ve sosyal medyada çok konuşuldu. Başrollerini Aytaç Şaşmaz (Bora) ve Cemre Baysel’in (Ada) paylaştığı dizinin ikinci bölümünde ‘Bora’, ‘Ada’yı ‘Elif’in doğum gününe götürdü. ‘Tuğçe’ ve ‘Rüzgar’ın da olduğu kutlamada ‘Elif’in ‘Ada’ya olan ilgisi ‘Bora’nın da hoşuna gitti. Bu sahneler sosyal medyada gece boyunca en çok konuşulan konulardan oldu.

ÇALIŞMA ZAMANI

Nihan Akın sezonu Bodrum’da açtı. Yalıkavak’ta denize girerken objektiflere yansıdı. Fit görünen şarkıcı, bütün yazı sahne çalışmaları için Ege’de geçireceğini söyledi. Yakın zamanda Irak’ın Erbil kentinde konser vereceğini de açıkladı.

KAFA GİTTİ

Berrak Tüzünataç üzerinde sadece bir erkek ceketi ve ayağında topuklularıyla terasa çıkıp poz verdi. Kafasını ceketin içine saklayan oyuncu İngilizce olarak “Valla ben yapmadım” yazdı. Takipçileri bu hareketi alkışlayanlar ve anlamsız bulanlar olarak ikiye ayrıldı.

24 SAATTE 2 MiLYON TIK

Hadise’nin ayrılık temalı yeni şarkısı ‘Hay Hay’ hem sözleri hem de klibiyle cumadan beri çok konuşuldu. Dijital müzik platformlarında hızlı bir başarı yakalayan ‘Hay Hay’ 24 saatte 2 milyonu geçerek tüm dünyada en çok seyredilen 4. video oldu. Şarkının söz, müzik ve düzenlemesi Ersay Üner’e ait.

PAYDOS DEDİLER

Dizi oyuncuları Uğur Güneş, Aras Şenol, Ebru Aytemur, Öykü Candanadam ve Okan Parlak Çeşme’de. Hep birlikte tatile çıkan arkadaşlar önceki gün Ayayorgi İmi Beach’teydi. Diziler paydos eder etmez soluğu Çeşme’de alan oyuncular gün boyu sohbet edip güneşlendi. Muhabirleri görünce de el salladılar.

SEVGİLİSİNE POZ VERDİ

Ferhat Göçer, sevgilisi Ömür Gedik ile tatil sezonunu açtı. Önceki gün Torba’daki Doora Hotel’de görüntülenen çift, locanın dışına çıkmadı. Günün yorgunluğunu attılar. Sürekli sosyal medyada gezinip birbirlerine fotoğraf ve video gösterdiler. Gedik daha sonra Ferhat Göçer’e poz verdi.

1.5 YIL BEKLEDİ

Önceki gün Bebek sahilinde yürüyüş yapan Tuğba Özay şık ve havalı giyim tarzıyla dikkat çekti. Antalya’da yaşadığı çiftliğinden işleri için geldiğini söyleyen Özay “Cover bir şarkı çıkarmaya hazırlanıyorum. Pandemiden dolayı 1.5 yıl erteledik. Klibi de halktan insanlarla çektik” dedi. Tuğba Özay kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen küçük hayranlarını da kırmadı.

HABER MERKEZİ