KİM NEREDE NE YAPIYOR?

Türkiye’nin ünlü isimleri yaz tatilinin tadını çıkarıyor. Kimi otelde tatil yapıyor, kimi Avrupa’da davetlere katılıyor. Haber merkezinin hazırladığı magazin turunda, “Kim nerede, ne yapıyor?” sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz

“SELÜLİTLERİM VAR”

Derya Uluğ, bir derginin haziran sayısına samimi açıklamalar yaptı. Kadınlara dayatılan güzellik algısıyla ilgili soruya şu yanıtı verdi: “İnsanlar klip, fotoğraf gibi özenle hazırlanılmış hallerimizi görünce, bizi kusursuz zannediyor. Kimse o dijital dünyada göründüğü gibi değil. Benim de selülitlerim var. Özgüvenli ve mutlu bir kadın güzeldir.”

 “TÜRKÇE DERSİ ALDIM”

2011 Türkiye Güzeli Melisa Aslı Pamuk, yabancı bir dergiye konuştu. Hollanda doğumlu olan Melisa Aslı, Türkiye güzeli seçildikten sonra Türkçe dersleri aldığını söyledi. Pamuk, “Türkiye’ye ilk geldiğimde bayağı aksanlı konuşuyordum. Bir yıl kadar dil konusunda eğitim aldım” dedi. Pamuk, “Seni en çok ne çileden çıkarır?” sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Haksızlık hiç sevmem, haksızlığa gelemem. İthamlar, söylentiler, yapmadığım şeylerin yapmış gibi davranılması. En rahatsız olduğum konulardır.”

AVRUPA'YA AÇILDI

Serenay Sarıkaya, Türkiye marka elçisi olduğu Bvlgari’nin İtalya- Milano’daki opera binası La Scala’da verdiği görkemli davete katıldı. Sarıkaya, aralarında ‘Elite’ dizisiyle tanınan Ester Exposito ve ‘La Casa de Papel’in ‘Denver’ı Jaime Lorente Lopez’in de bulunduğu ünlü isimlerle objektif karşısına geçti. Bu poz için sosyal medyada “Serenay Avrupa’ya açıldı” yorumu yapıldı.

DOSTLAR BULUŞTU

Sezonu Kaş’ta açan oyuncu çift Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu, iki gün önce Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer ile görüntülenmişti. Ölmez ve Çeşmioğlu, bu kez de yakın dostları Meriç Aral ve sevgilisi Serkan Keskin’le buluştu. Aral ve Keskin, günü locada baş başa geçirirken, romantik anlar yaşadı. Ece Çeşmioğlu ise havuza girerek serinledi.

200 BİN LİRALIK ALTIN

Ceylan, yeni şarkısı ‘Mahsup’un klip çekimi için Mardin’e gitti. 15 kişilik ekibiyle Mardin’in tarihi mekanlarında çekim yapan şarkıcı adeta altın yağmuruna tutuldu. “Kardeşim” dediği Berdan Mardini’nin ailesi tarafından ağırlanan Ceylan’a tam 200 bin TL’lik altın hediye edildi. Ceylan “Kardeşim Berdan Mardini ve Mardinliler bana altın hediye etti. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

'BIRAKMAM LAZIM'

Bir süredir Datça’da tatil yapan Şener Şen, sağlık kontrolü için İstanbul’a döndü. Yedi ay önce koronavirüse yakalanan oyuncu, hastane çıkışı “Kontrollerim iyi çıktı. Sağlığım yerinde” dedi. Şen “Mesleği bıraktınız mı?” sorusunu ise şöyle yanıtladı: “Bizden biraz geçti gibi, yaşlandık. Aslında bırakmam lazım ama bırakmadım. Bana uyan bir iş olursa düşünebilirim.”

MASKELER ÇIKMADI

Hakan Altun, program çekimleri sırasında rahatsızlanınca Bodrum’daki evinde dinlenmeye çekilmişti. Önceki gün Bodrum’da olduğunu öğrendiği yakın arkadaşı İzel’i kaldığı otelde ziyaret etti. İkili, pandemi kurallarına uyarak sohbet boyunca maskelerini çıkarmadı.

HABER MERKEZİ