KİM NEDEN HOŞLANIR?

Bal arısı çiçekten, sinek pislikten, bülbül gülden, karga leşten, Müslüman Harem-i Şerif’ten, Mescid-i Aksa’dan, Sultan Ahmet Camii’nden ve Ayasofya Camii’nden hoşlanır. Hristiyan alemi ise Yahudiye hizmet etmekten hoşlanır.

***

Yahudi ise Mescid-i Aksa’nın altını oymaktan, gözyaşından, çocukları katletmekten, anneleri dul çocukları öksüz bırakmaktan, evlerin üstüne bomba yağdırmaktan, ekinleri ateşe verip insanları aç bırakmaktan, ırz ve namusa tecavüz etmekten, bahçeleri yakıp etrafı çölleştirmekten, hastaneleri bombalamaktan, akla hayale gelmedik ne rezillik varsa bunlardan hoşlanır.

***

Bunlar insan şeklinde akrep, insan şeklinde yılan, insan şeklinde canavar, insan şeklinde şeytan, insan şeklinde timsahtır. Başlarındaki zalim Netanyahu da aynen Şaron gibi kudurmuş azılı pis bir domuzdur.

***

Yazıklar olsun bunları önce destekleyip sonra bu vahşeti görüp de sessiz kalan batıya.  Yazıklar olsun dünyaya insanlık dersi vermeye çalışan zalim ABD’ye.Yazıklar olsun içimizdeki Yahudi ruhlu vatan hainlerine.

***

Yazıklar olsun Filistinli kardeşlerimin elleri, ayakları, kafası koparken evleri başlarına yıkılırken, yerinden sürgün edilirken televizyonlarında aşk filmleri yayınlayan ismi Müslüman, kalbi Yahudi ruhlu olanlara.    

***

RABBİM, HADDİNİZİ BİLDİRSİN

Yaşasın! Mazlumların yanında olan Türkiye, Pakistan, Malezya, Endonezya, Fas, Cezayir, Tunus ve Katar Müslümanlarına. Ey Batı,  şimdi bu olanları televizyonlarınızdan viskinizi yudumlayarak izliyorsunuz. Yarın 3. Dünya Savaşında Kırım konusunda hiç sesinizi çıkarmadığınız için acaba Rusya sizi rahat bırakacak mı? Ey İsrail, Ey ABD ve tüm İsrail’i destekleyenler. Yüce Rabbim “Kahhar” ismi şerifi ile sizi helak etsin de insanlık rahat bir nefes alsın.