KEPEZ HAKAN’I BÜYÜKŞEHİR’DE

31 Mart seçimleri için geri sayım devam ederken, aday adaylarındaki heyecanlı bekleyiş isimlerin açıklanmasıyla birlikte sona eriyor. Heyecanlı bekleyiş sona eriyor ama asıl yarış şimdi başlıyor.

***

Çünkü kendi partisindeki aday adayları ile olan yarısı önde tamamlayarak ismi açıklanan ve artık resmen aday olan isimler rakiplerle yarışmaya başlayacak.

***

Bu isimlerden birisi de elbette Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak önceki gün bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan Hakan Tütüncü.


***

Hani bir zamanlar Antalya'nın arka bahçesi olarak görülen ve "acaba burası da bir yaşanabilir bir şehir olur mu" denilen, sorunlar yumağı Kepez'e 28 yaşında aday yapılınca "Ya bırakın Allah aşkına bu çocuk mu başaracak" denilen Hakan Tütüncü...

***

Evet işte "çocuk" denilerek seçmen gözünde küçük görülmeye çalışılan Hakan Tütüncü tam 15 yıl önce kendisine güvenilerek verilen emanete öyle bir sahip çıktı ki Kepez yaşanılacak bir yer haline geldi.

***

Kütüphaneleri, bilim sanat merkezleri, müzeleri, Kültür sanat merkezleri, yolları park bahçeleri ve daha saymakla bitiremeyeceğimiz projeleri ile adından sadece Antalya'da değil tüm Türkiye'de söz ettirdi.


***

Peki siyasette sadece hizmetler seçim kazanmak için yeterli mi? Elbette değil. Hele hele bizim ülkemizde hiç değil. İşte bunu bilen ve siyaseti bizzat Recep Tayyip Erdoğan gibi bir ustadan öğrenen Hakan Başkan seçim kazanmanın aynı zamanda gönülleri de kazanmaktan geçtiğini bilerek hareket etti.

***

Sadece bölgesinde değil Antalya'nın her yerinde iz bırakarak gönülleri de kazandı. İşte o kazandığı gönüllerdeki dua ile şimdi yeni bir yolculuğa başlıyor. Büyük hedefler ve büyük projelerle Antalyalıların karşısına Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak çıkıyor.


***

Emin olun ki yıllarca siyaset yapmış bir kişi olarak iddia ediyorum Hakan Başkan Büyükşehir Belediye Başkanı olursa kazanan kesinlikle Antalya olur.

***

Gençliği, çalışma azmi, projeleri uygulamadaki yeteneği, ekip ruhunu sahaya yansıtması ve herkesin neredeyse gıpta ile baktığı enerjisi ile bu şehre çok şey kazandırır.

Önemli olan da zaten yaşadığımız şehrin kazanması değil mi?