KEPEZ’DEN COŞKULU 23 NİSAN KORTEJİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kepez Belediyesi tarafından hazırlanan kortejle kutlandı. Kepez’in cadde ve sokaklarında bayram coşkusu evlere taşınırken, Başkan Hakan Tütüncü de korteje eşlik etti. Balonlarla süslenen kortejde sokakta rengarenk görüntüler oluşurken, korteji takip eden çocuklar da coşkuyla ev ve bahçelerinden korteji selamladı ve Başkan Tütüncü’den hediyelerini aldılar.

TBMM'nin açılışının 101'inci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Antalya’da coşkuyla kutlandı. Kepez Belediyesi tarafından oluşturulan 23 Nisan Korteji’ne Belediye Başkanı Hakan Tütüncü eşlik etti. Dokumapark'tan başlayarak Kepez'in bayramını kutlayan Başkan Tütüncü, “Milletimizin Ulusal Egemenlik Bayramı’nı kutluyorum. Sevgili çocuklarımızın çocuk da bayramını tebrik ediyorum. 23 Nisan Cumhuriyet’e giden yolda en önemli tarih olduğunun bilinci içerisindeyiz. Gazi Mustafa kemal Atatürk’ü şükranla anıyoruz. Milli mücadelemizin ölümsüz kahramanlarını saygıyla anıyoruz. Bu özel gününde istiyoruz ki milli heyecanı coşkuyu milli beraberlik ruhunu bambaşka bir şekilde ortaya çıkaralım. Zor bir dönemdeyiz. Pandemi günlerinde halkımız ve çocuklarımız evlerinde. Biz bu yıl bayram coşkusunu, neşesini evlere ve balkonlarda her kata ulaştıralım istedik. Konvoyumuz sevgiyle özlemle Kepez’in çocuklarına, bizim güzel hemşerilerimizi selamladı” dedi.

Başkan Tütüncü, kızı Zeynep ile birlikte Dokumapark'ta başlayan korteje katıldı. Kısıtlama nedeniyle evlerinden çıkamayan çocuklara kortejden seslenerek bayramlarını kutladı. Çocuklara balon ve çeşitli hediyeler veren Tütüncü, çocuklarla fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi. Başkan Tütüncü, Korteji takip eden 7’den 70’e herkesi selamlayarak bayramlarını kutladı.

Dokumapark’ta başlayan kortej Kepez’in her bir yanını dolaştıktan sonra, akşam saatlerinde son bulacak.