Kepez’de ‘yürek’ ısıtan dokunuş

Antalya’nın Kepez ilçesinde, sosyal vefası ve ahlaki değerleriyle örnek olan hayırsever bir aile, bir kez daha yürekleri ısıtan bir iyilik hikayesine imza attı. 28 bin TL değerindeki engelli arabası, doğuştan serebral palsi (beyin felci) hastası Muhammed Emin Raşa’ya hediye edildi.

Kepez Kaymakamlığı’nda 8 yıldır görev yapan ve aynı zamanda engelli bireylere destek olmak için çalışan Doğan Elden, bu anlamlı bağışın mimarlarından biri oldu. Elden, “Hayırsever ailemize çok teşekkür ederiz. Onlar ahlaki değerleri paradan üstün tutarak, yetim, öksüz, çaresiz ve engelli çocuklarımızın ellerinden tutmamıza vesile oluyorlar. İyiliğin adı hep duaya çıkıyor. Bizler de elimizden geldiğince onların umutlarına aş olmaya çalışıyoruz” dedi.

“İYİLİK VE DUA İÇİN KOŞTUK”

Doğan Elden, görev süresince devlet ve millet adına en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştığını vurgulayarak, “Bu bir kahramanlık değil, geçmişte yaşadığımız acılarla olgunlaşmanın verdiği güçle çıktığımız kutlu bir sevda. Makam-mevki için değil, iyilik ve dua için koştuk. Bizler yetim büyümüş bir Peygamberin ümmetleriyiz. O yüzden kimse sahipsiz değil. Türkiye Cumhuriyeti Devleti her zamanki gibi kimseyi sahipsiz bırakmıyor ve bırakmayacak” şeklinde konuştu.

Elden, bu süreçte arkalarında duran tüm hayırseverlere de teşekkür ederek, “Ben sadece iyiliğe köprü oluyorum. Arkamızda o kadar değerli hayırseverler var ki, Rabbim hepsinden razı olsun” dedi. Hayırsever ailenin desteği, Kepez’de ihtiyaç sahibi çocuklar için bir umut ışığı olmaya devam ediyor.