KEPAZELİK!

Bilgisayarın başına geçtiğim zaman aklımda çok başka şeyler vardı yazmak için. Mesela; acısıyla tatlısıyla geride bırakmaya saatler kalan 2023 yılında yaşadıklarımıza değinecektim ama...

***

Allah’a şükür fırsat vermezler. Elbette yapabilirdim ancak dün akşam Suudi Arabistan'a yaşanan kepazeliği görmezden gelemeyiz. Rezillikleri paçasından akan bir yönetim anlayışı dün gece yine Türk Futbolunu dünyaya rezil etmeyi başardı. Bugüne kadar böylesi kepazeliğin yaşandığı bir dönemi ben hatırlamıyorum.

***

Hakem hataları, kulüplere ayrımcı gözle bakmalar, hakkı yenen Anadolu kulüpleri, uluslararası turnuvalarda alınan rezil sonuçlar ve daha fazlası ama dün gece yaşanan kepazelik resmen tuz biber oldu. Allah aşkına hangi aklı evvel iki güzide kulübümüzü Cumhuriyetimizin 100. yılı gibi anlamlı bir dönemde Amerikan uşaklığı tescilli çöl bedevilerinin ülkesine götürdü. Koskoca Türkiye Cumhuriyetinde  şanımıza yakışır bir organizasyon yapacağımız stadımız yok mu?

***

Bu kadar güzel imkanlar sunulmuş, muhteşem statlar yapılmış, spora bu kadar destek verilmişken neyin nesidir bedevilerin ülkesinde maç yapmak? Kim şimdi bu rezilliğin hesabını verecek.

Yeeteeerrrr! Ey Büyükekşi, yeteeeerrr! Daha fazla bizi rezil etme. Avanelerini ve pılını pırtını topla ve bir dakika fazla o koltukta oturma! Yaklaşık olarak bir yıldan fazladır adeta haykırıyorum bu federasyon spor üzerinden siyasete ayar vermeye, ortalığı bulandırmaya çalışıyor diye. Bakın geldiğimiz nokta ortada. Kabul edilemez.

***

Bu arada şunu da hatırlatalım ki; kimse bu rezillik üzerinden prim yapmaya kalkmasın. Hele hele ortak değerimiz olan Atatürk'ü asla kullanmasın. Mal bulmuş mağribi gibi Atatürkçülük nutku atanlara hatırlatalım siz daha dün hatta bu gün Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu bu cumhuriyeti bölmeye çalışan alçaklarla kol kola yürümüyor musunuz?

***

O hainlerin korkusu yüzünden milli ve manevi değerlerimize yapılan saldırılara sessiz kalmıyor musunuz? Kurucu irademizin kanlarının olduğu al bayrağımız genel merkezlerinizden kaldırılırken neden çıktınız çıkmadı. Şehitlerimizin tabuları musalla taşındayken halay çeken kandil beslemesi şerefsizlere neden tek kelime edemediniz.

***

Hatta "siz olsa olsa Atatürk'ün itleri olursunuz" diyenlere dersini vermemişken kalkıp şimdi bize Atatürkçülük hikayesi hiç anlatmayın. Sizin bu yaptığınız da bizim takımlarımızı çöl bedevilerinin ülkesine götürenlerinki kadar rezildir ve kepazedir.

Evet ortada bir kepazelik var ve bunun hesabı da elbette sorulacaktır ki mutlaka sorulmalıdır ancak bunu siyasi iradeye karşı sivil bir direniş anlayışına getirerek sokakları karıştırmaya kalkmak bu ülkeye yapılacak en büyük ihanet olur.

KUTU

BENİM DE BİR ÖNERİM VAR

Gazı Mustafa Kemal Atatürk'ün kurtuluşa ayak bastığı Samsun, başkentimiz Ankara veyahut Atamızın "Hiç şüphesiz dünyanın en güzel şehridir" dediği Antalya’da oynansın hatta maç beraberlikle bitsin kupa ortadan ikiye ayrılıp iki kulübe de verilsin. Güzel ve anlamlı olmaz mı?

SON SÖZ

Başta büyük Türk Milleti olmak üzere tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk, başarı ve barış getirmesi temennisiyle 2024 yılınız kutlu olsun.