KEMER MECLİSİ’NDE TANSİYON YÜKSELDİ

Kemer Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı olaylı sonlandı. CHP meclis üyesi Mustafa Bilici, 2016’da Kındıl Sokağı ile ilgili alınan imar kararıyla ilgili, kendisinin o toplantıda bulunmadığını iddia ederek MHP’li meclis üyesi Hakan Tuncer’le tartışmaya girdi ve Tuncer’in yüzüne su fırlatarak meclisi sabote etti.

Kemer Belediyesi’nin Kasım Ayı Meclis Toplantısı olaylı bir şekilde yarıda kesildi. CHP Kemer Meclis Üyesi Mustafa Bilici, MHP’li Hakan Tuncer’le sözlü tartışmaya girerek, Tuncer’in yüzüne su fırlattı. Toplantı boyunca Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun sözünü keserek, başkanla da sözlü tartışmaya giren Bilici, tartışmanın dozunu arttırarak toplantıdaki üyelere küfür etti. 5 yıl önce 2016’daki meclis toplantısında kendisinin bulunmadığını iddia eden Bilici, o toplantıdaki alınana kararlara 5 yıl sonra itiraz etmesiyle tepki topladı.

5 YIL SONRA GELEN İTİRAZ

Kemer Belediyesi’nin, 2016’daki meclis toplantısında kendisinin olmadığını öne süren CHP’li Bilici, o toplantıdaki alınan kararlara itiraz etti. Geçen ay yapılan meclis toplantısında 2016’da gündeme gelen Kındıl İmar Planı, Kemer Belediyesi’nin yaptığı itirazla iptal edilmesine ve Çıralı İmar Planı’yla ilgili itirazlarda bulunan CHP’li Bilici, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile sözlü tartışmaya başladı. Ardından tartışmaya MHP’li meclis üyesi Hakan Tuncer de ortak oldu.

 

TANSİYON YÜKSELDİ, SU FIRLATTI

Milli Emlak Müdürlüğü’nden alınan ön iznin CHP’li Bilici’nin de önüne sunulduğu ve hiçbir şekilde itiraz etmediği bildirildi. Kamu arazilerinin tahsisi ile ilgili 20.madde de park alanlarının tahsis olamayacağı açık bir şekilde yazıldığı belirtildi. Bu maddenin tahsis değil, ön izin olduğu vurgulandı. CHP’li Mustafa Bilici’nin itirazına karşı MHP’li Meclis Üyesi Hakan Tuncer söz aldı. Tuncer, Bilici’nin vekil olarak 2016’daki toplantıda bulunduğunu belirtti. Olaylar iyice büyüyerek, CHP’li Bilici ve MHP’li Tuncer karşılıklı tartışmaya girdi. Başkan Topaloğlu’na ve Tuncer’e hakaret edici küfür ve argo sözler kullanan Bilici, toplantıda saygınlığını bozarak, sabote ederek, diğer üyelere de hakaret ederek tartıştı. Bilici ve Tuncer’in aralarındaki sözlü tartışma daha sonra CHP’li Bilici’nin, Tuncer’e su fırlatmasıyla fiziki tartışmaya döndü. Olayların büyümesinin ardından toplantı yarıda kesildi.