Kemer'de Zafer Bayramı coşkusu

Antalya'nın Kemer ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'nci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen fener alayının ardından, Necati ve Saykolar grubu konser verdi.

Kemer'de 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında, bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Fener alayı ile başlayan kutlamalar, Necati ve Saykolar grubunun konseri ile sona erdi.

Liman Caddesi'nde başlayan fener alayı, Kemer Cumhuriyet Meydanı'na ulaştı. Fener alayına katılanlar, ellerindeki meşaleler ile Türk bayraklarını sallayarak kutlamanın coşkusuna ortak oldu. Kemer Belediyesi Gençlik Bando ve Orkestrası ise fener alayına katılarak renkli görüntüler oluşturdu. İlçede tatilini sürdüren yerli ve yabancı misafirler ile vatandaşlar, orkestrasının muhteşem performansını cep telefonu ile görüntüledi.

NECATİ VE SAYKOLAR KEMER'İ COŞTURDU

Sunuculuğunu TRT seslendirme sanatçısı Aysun Şahin Mutlu'nun yaptığı kutlama programında, Necati ve Saykolar grubu sahne aldı. Yaklaşık 3 saat sahnede kalan grup, sevilen şarkılarını seslendirdi. Meydanı dolduran kalabalık zaman zaman grubun seslendirdiği şarkılara eşlik etti.

Kemer Belediyesi önünden başlayan fener alayına, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve eşi Fikriye Topaloğlu, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı Gamze Almalı, Kemer Jandarma Komutanı Ömer Seyhan ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. 

İHA