KEMER BELEDİYESİ TAŞINMAZ KİRALAMA

T.C.
KEMER İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI 
1- İHALE KONUSU: Belediyemiz sınırları içerisinde bulunan aşağıda belirtilen taşınmazın yıllık muhammen kira bedeli üzerinden, 11/05/2023 tarihli ihale onay belgelerine istinaden 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesine göre (Açık Teklif Usulü) ihale yolu ile kiraya verilecektir.
SIRA ADRESm2FAALİYET                     
KONUSU
YILLIK MUHAMMEN (KİRA) BEDELİGEÇİCİ TEMİNAT MİKTARI (%3xToplam kira süresi)ŞARTNAME BEDELİ KİRA SÜRESİ
1Tekirova Mah.7025 Sk No:1/2 Kemer/Antalya
(Zen Phaselis Princess Resort Spa otel önü) 
264 m2 Kafeterya
paraşüt iniş yeri seyir terası
500.000,00-TL+KDV75.000,00-TL500,00 TL5 Yıl
2.1-İhale şartnameleri Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Kira Takip Servisinden, bedelsiz görülebilir. İhaleye katılabilmek için  500,00 -TL  bedel karşılığında şartnameleri aynı adresten satın alınması zorunludur. 
2-2-İhaleler  24/05/2023 Çarşamba günü Saat: 10.00'de Kemer Belediyesi  Merkez Mah.Yalı Cad.No:1 Kemer/Antalya   (Merkez Mah.Yalı Cad.No:1 Kemer/Antalya  Hizmet Binası) Kemer Belediyesi Şehit Ömer HALİSDEMİR Meclis salonunda Encümen üyeleri ve istekliler huzurunda başlanacaktır.
2-3-İhale müracaat dosyaları en geç  23/05/2023 Salı  günü  Saat: 16:15'a kadar (Belediye Veznesi kapanış saati) kayıt numaralı alındılar karşılığında Kemer Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü Kira Takip Servisine  verilecektir.
3-İHALEYE GİREBİLME KOŞULLARI (Gerçek ve Tüzel Kişiler için)
3.1) İhaleye katılacağına dair müracaat dilekçesi,
3.2) Geçici Teminatın yatırıldığına dair belgeyi, (2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 26. Md. göre teminat olarak kabul edilecek değerler)
3.3) İhale dokümanının satın alındığına dair belgeyi,
3.4) Özel kişiler için yerleşim yeri belgesi,
3.5) Nüfus cüzdanı fotokopisi/kimlik kartı (TC kimlik nolu),
3.6) Özel ve Tüzel kişiler adına vekaleten ihaleye gireceklerin Noter tasdikli Vekaletname örneğini ve imza sirkülerini,
3.7) Belediyeye vadesi geçmiş borcu olmadığına dair Mali Hizmetler Müdürlüğünden borcu yoktur yazısını,
3.8) Ortak girişim olarak gireceklerin, Ortak Girişim Beyannamesi ve müracaat esnasında istenilen tüm belgeleri ayrı ayrı vermeleri zorunludur.    
3.9) Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) borcu olmadığına dair belge, İhale ilk ilan tarihinde ve/veya daha  sonra alınmış olacaktır,
3.10) Vergi borcu olmadığına dair belge,  İhale ilk ilan tarihinde ve/veya daha sonra alınmış olacaktır,   
3.11) Tüzel kişiler adına ihaleye gireceklerin ihale tarihini kapsayan tasdikli yetki belgesini, imza sirkülerini, Tüzel kişiliğe ait 2023 yılında alınmış Ticaret odası Belgesini,
3.12) Yamaç paraşütü faaliyet izin belgesi (2023 yılına ait aslı gibidir onaylı olacak şekilde)
4-DİĞER HUSUSLAR:
4.1-Kafeteryada fiyat tarifesi, Belediyeye ait Bütçe İçi İşletmenin fiyat tarifesi ile aynı olacaktır. Belediyeye ait Bütçe İçi İşletme menüsünde olmayan yiyecek ve içeceklerin fiyatları usulüne uygun olarak yetkili Odanın ve kiralayan idarenin belirleyeceği miktarlarda olacaktır.
4.2-Taşınmazın 5(beş) yıllık kira bedeli + KDV sözleşme noter tasdik işleminden önce peşin olarak ödenecektir.
 
4.3-Verilen teklifler herhangi bir sebeple geri alınamaz.
4.4-Saat ayarında Türkiye Radyo ve Televizyon (TRT) idaresinin saat ayarı esastır.
4.5- İhaleye katılmayan, ihale gün ve saatinde hazır bulunmayan veya noterden tasdikli vekaletnameye haiz bir vekil göndermeyen istekliler ihalenin yapılış tarzına ve sonucuna itiraz edemezler.

4.6-2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 6.maddesinde sayılanlar ihaleye katılamazlar.                                                                                                                                                                       


  #ilangovtr                                                                                                                                             Basın No: ILN01828758