KAZANMA ARZUSU ZİRVEDE

Süper Lig’de 2020-2021 sezonuna galibiyetle başlayan Antalyaspor’da Teknik Direktör Tamer Tuna, kazanma arzularının üst seviyede olduğunu söyledi

Geçen sezonun son 16 haftasını tek yenilgiyle tamamlayan Antalyaspor, yeni sezona da hızlı başladı. Gençlerbirliği’ni 2-0 mağlup ederek hanesine 3 puanı yazdıran Kırmızı-Beyazlılarda Teknik Direktör Tamer Tuna, geçen sezondan kalma galibiyet arzusunun devam ettiğini söyledi. Sezona taraftarsız bir şekilde galibiyetle başladıklarını ifade eden Tuna, “Takımımın geçen yıl ortaya koyduğu kazanma arzusunu ve disiplinini bu maçta da sürdü. Maça planladığımız gibi başladık. Gençlerbirliği zorlu bir takım. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Ortaya koyduğumuz performans, maç konsantrasyonu, lige kazanarak başlamak arzusu üst seviyedeydi. Her şey bizim adımıza güzel oldu" ifadelerine yer verdi.

NURİ ŞAHİN VE ORGILL’E ÖVGÜ

Karşılaşmanın ikinci yarısında yeni transferlerden Dever Orgill ve Nuri Şahin’i oyuna süren deneyimli çalıştırıcı, bu değişikliklerle pas oyununu öne çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Bu iki ismin kendilerine büyük katkı sağlayacağını belirten Tuna, “Pas oyununu doğru oynayıp farklı bir takıma gelebiliriz. Bu isimler bize de lige de çok katkı verecektir. O katkıyı bu maçta aldık. Geçen yıl 19 farklı oyuncuyla gol atan Türkiye'deki tek takımdık. Bu oyuncuların uzun lig maratonunda hepsinden tek tek katkı alacağımıza inanıyorum" dedi.

HABER MERKEZİ