KAZANIN ARDINDAN HAKLILIK TARTIŞMASI

Antalya’nın Manavgat ilçesi Sorgun Mahallesi’nde meydana gelen ve 1 kişinin yaralandığı kazanın ardından taraflar arasında haklılık tartışması yaşandı. Uzun süre kedilerinin haklı olduğunu iddia eden ağız dalaşına giren kazazede ve yakınlarını, trafik polisleri güçlükle sakinleştirdi.

Kaza; Sorgun Mahallesi 8085 sokakta Side istikametinden Sorgun Bulvarı istikametine seyir halindeki Nurullah Yaşar’ın kullandığı 07 LOT 47 plakalı otomobilin çevreyolu istikametine döndüğü sırada, Sorgun bulvarı istikametinden Side istikametine gitmekte olan Havva Ülkü Metin’in kullandığı 07 LS 077 plakalı otomobille çarpışması sonucunda meydana geldi.

Kazada yaralanan Havva Ülkü Metin, 112 sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırken, kazanın ardından diğer araç sürücüsüyle yaralanan sürücünün yakınları arısında haklılık tartışması yaşandı.

Kazayı duyarak olay yerine gelen Havva Ülkü Metin’in eşi ve oğlu ile diğer araç sürücüsü Nurullah Yaşar arasında sen suçlusun, ben haklıyım şeklinde başlayan ve birbirlerinin üzerine yürümeye kadar vatan tartışma trafik ekiplerinin tarafları sert bir şekilde uyarması sonucunda son buldu. Ne var ki tarafların sürekli ağız dalaşında olması trafik ekiplerinin de zaman zaman sinirlenmesine neden oldu.

Diğer taraftan kazada yaralanan otomobil sürücüsü Havva Ülkü Metin’in sağlık durumunun iyi olduğu, özel hastanede yapılan kontrolün ardından taburcu edildiği bildirildi.

HABER MERKEZİ