"KAZANAN OLACAĞIZ"

Antalyaspor'da teknik patronluğu üstlenen Nuri Şahin, cumartesi günü oynanacak Sivasspor maçı öncesinde iddialı konuştu. Kendisine görev verilerek yönetimin riskli bir karar aldığını ifade eden Şahin, kazanan taraf olacağından emin olduğunu kaydetti.

Teknik Direktör Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından takımın yeni teknik patronu olan Nuri Şahin, görevi üstlenmesinin ardından ilk açıklamasını yaptı. İlk sınavına cumartesi günü Sivasspor deplasmanında çıkacak Nuri Şahin, üstlendiği zor görevin ardından iddialı konuştu. Kazanan taraf olacaklarından emin olduğunu ifade eden Nuri Şahin, "Yönetim olarak büyük bir risk alındı belki ama ben sadece bir şeyin sözünü verebilirim; elimizden ne geliyorsa ekibim ve ben Antalyaspor’umuz için yapacağımıza söz veriyoruz. 2 gün önce takımın futbolcu olarak bir parçası olan birine takımı emanet etmek riskli gibi görünse de ben sonuçta hep birlikte kazanan olacağımızdan eminim" dedi.

YENİ HAYAT

Kendisi için yeni bir hayatın başladığını ifade eden Nuri Şahin, "Biz bu güveni boşa çıkaramayız. Çalışıp bize güvenen insanları mutlu etmeye mecburuz. Sivas ilk yolculuğumuz. İyi ve kötü günlerimiz olacak. Tüm futbolculara çok güveniyorum" diye konuştu.

"HİÇ DÜŞÜNMEDEN KARAR VERDİK"

Antalyaspor Kulübü Başkanı Aziz Çetin de Nuri Şahin kararını alırken zorlanmadıklarını ifade ederken, "Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile birlikte hiç düşünmeden böyle bir karar verdik. Antalyaspor Başkanı olduğumdan beri ilk defa Nuri Şahin’i göreve getirdiğimiz günün akşamı rahat uyudum. Saha sonuçlarının çok iyi olacağından eminim. Futbol Sorumlumuz Nuri Şahin de bunu kabul etti. Bugün çok mutlu ve huzurluyuz. Nuri Şahin ailemizin bir parçası" ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ