KAZANAMIYORSAK KAYBETMEYECEĞİZ

BÜLENT KORKMAZ'DAN GALATASARAY AÇIKLAMASI

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Galatasaray karşısında zor bir maç oynayacaklarını belirterek, "Kazanabiliriz ya da kaybetmeyebiliriz. Her teknik direktör kazanmak için oynar. Kazanamıyorsan da kaybetmemeyi bilmen gerekir" dedi.

Bülent Korkmaz, MKE Ankaragücü maçını kaybettiklerine üzüldüklerini söyledi. Maçtan sonra MKE Ankaragücü taraftarını taşıyan otobüsün kaza yapmasıyla 2 gencin hayatını kaybettiğini anlatan Korkmaz, MKE Ankaragücü taraftarına başsağlığı diledi. Korkmaz ayrıca, başta eşi olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

DAHA DİKKATLİ OLMALIYIZ
Geçen hafta alınan Ankaragücü yenilgisini değerlendiren Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, “Ankaragücü maçında yediğimiz ilk gol, şanssız bir şekilde savunma oyuncumuzun düşmesinden kaynaklandı. Ben her zaman için atılan golden sonra 5 dakika oyunun kontrol edilmesinden yanayım. Bu konuda oyuncularımı da ikaz ediyorum. Ama maalesef bu 5 dakika içinde beraberlik golünü yedik. Bu süreyi atlatabilseydik oyunun kontrolünü daha iyi sağlayabilecektik. Mağlup duruma düştüğümüz zaman bir an önce skoru bulmak istiyoruz ve bu da açıkçası oyun planımızı bozuyor. Bu konuda daha dikkatli olmak zorundayız. Ama bu saatten sonra yediğimiz golleri değil alacağımız puanları düşünmeliyiz” dedi.

DIŞ SAHADAKİ GİBİ OYNAMALIYIZ

Antalya’da oynanan maçlarda deplasmanda oynadıkları gibi oynamaları gerektiğini de ifade eden Korkmaz “Dış sahada oynadığımız oyunu kendi sahamızda da sürdürmeliyiz. Bu şekilde oynadığımız zaman iç sahadaki problemi de çözebileceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

TAKIM HALİNDE OYNAMALIYIZ
Bu hafta deplasmanda Galatasaray ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak olduklarını hatırlatan Korkmaz, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:
“Bizler profesyonel insanlarız. Bir sonraki maça en iyi şekilde hazırlanmak zorundayız. Milli maç arası öncesi iki maçımız kaldı. Bunların ilki de Galatasaray’a karşı. Çok koşan, çok mücadele eden, takım halinde oynayan bir ekip olmak zorundayız. Deplasmanlarda da bunu yapıyoruz. Zaten bu da sonuçlara yansıyor. Aynı şekilde oynarsak ve istediklerimizi sahaya yansıtırsak arzu ettiğimizi alırız diye düşünüyorum. Bu maçı kazanabiliriz veya kaybetmeyebiliriz. Bu iki sonuç da bizim için önemli. Her teknik direktör maçı kazanmak için oynar. Ama kazanamıyorsak da kaybetmemek bizim için önemli”
DHA, Haber merkezi


AKREP’TE GALATASARAY HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Spor Toto Süper Lig'in 25'inci haftasında Antalyaspor deplasmanda 11 Mart Pazartesi saat 20.00'de Galatasaray ile karşılaşacak. Kırmızı beyazlı ekip bu maçın hazırlıklarını Atilla Konuk Tesisleri'nde teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü. İdman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Top kapma ve pas çalışmasıyla devam eden antrenmanın ikinci bölümünde ise Bülent Korkmaz, futbolcularına taktik çalışmalar yaptırdı. Bu arada Tarık Çamdal, sakatlığı nedeniyle antrenmanda yer almadı.