KAYIP GENÇ KIZDAN 67 GÜNDÜR SES YOK

Antalya'nın Serik ilçesinde okula gitmek için evden çıkan 16 yaşındaki Elif Yılmaz’dan 66 gündür haber alınamıyor. Genç kızın akrabası S. A. (26) tarafından kaçırılmış olabileceğini iddia eden ailesi, kızlarının bir an önce bulunması için yetkililerden ve vatandaşlardan yardım bekliyor.

Ahmet ARĞILLI/Zehra TEKECİ

Serik ilçesinde yaşayan lise 2’nci sınıf öğrencisi Elif Yılmaz’dan 28 Şubat’tan bu yana haber alınamıyor. Okula gitmek için evden çıkan 16 yaşındaki genç kız kaçırılmış olabileceği şüphesi ile jandarma ekiplerince aranıyor.

“EN SON YUMAKLAR’DA GÖRÜLMÜŞ”

Konuya ilişkin Lider Medya’ya özel açıklamalarda bulunan Elif Yılmaz’ın babası Murat Yılmaz kızının bir an önce bulunmasını istediğini belirtti. Murat Yılmaz, olay gününü anlatarak, “Kızım sabah okula gitmek için evden çıkmıştı. Okul çıkışında kızımı almaya gittim ancak kızım okulda yoktu. Bana sadece ilk 3 derse girdiğini söylediler. Sonrasında okuldan biri tarafından alınmış. 66 gündür kızımız kayıp. Bu kişinin akrabamız S.A. olduğunu düşünüyoruz. Bu kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. En son ise Yumaklar Mahallesi’nde S. A. ve eniştesi, kızım ile birlikte görülmüş. Kızımı orada bir eve götürmek istemişler. Ev sahibi ise durumu jandarmaya bildirmiş. Şu an S.A.’nın yakınları için jandarma ekipleri harekete geçti” diye konuştu.

“KIZIMIN BULUNMASINI İSTİYORUM”

Anne Songül Yılmaz ise kızını 66 gündür görememenin acısı içerisinde olduğunu belirterek, vatandaşlardan yardım istedi. Anne Yılmaz, “Kızımdan hala bir haber alamadık. Jandarma ekipleri bir aydan fazla süredir yoğun bir arama çalışması sürdürüyorlar. Benim kızım henüz çok küçük.  Kızımın zarar görmesini istemiyorum. En yakın zamanda kızımın bulunmasını istiyorum. Elif’i gören ve duyan vatandaşların polise haber vermesini, bizlere yardımcı olmalarını istiyorum” dedi.