"KATİL POLİS" DİYEN SÖZDE ÖĞRENCİLER

Geçtiğimiz pazartesi günü Boğaziçi Üniversitesi önünde ilk başta ne olduklarını anlayamadığımız bir grup toplanıp güya eylem yaptı.

-KATİL POLİS!

-KATİL DEVLET!

-REKTÖR İSTİFA!

Şeklinde sloganlar attılar. Haber kanallarında eylemi canlı izledim.

Ortada henüz polis tarafından yapılan herhangi bir müdahale yokken karşınızdaki grup hep bir ağızdan ‘’KATİL POLİS’’ sloganı atıyorsa bilin ki; o grup kesinlikle bir terör örgütü tarafından yönlendiriliyordur.

Yukarıda yazdığım cümleyi lütfen aklınızın bir kenarına yazın arkadaşlar. Eğer polisin karşısındaki grup; “KATİL POLİS’’, “KATİL DEVLET” sloganı atıyorsa; Ya teröristtir, ya da terör örgütünde kendini kanıtlamaya çalışan sempatizandır.

Soruyorum size; polis o gruptan bir kişiyi dahi gözaltına almamışken; ‘’KATİL POLİS ‘’ sloganı atacak ne vardı?

Meğerse devletin atadığı rektörü beğenmemişler o yüzden üniversitenin önünde toplanmışlar. Zaten çok geçmeden de grup, sol terör örgütünün sözde marşını okumaya başladı.

Daha sonradan gözaltına alınan onlarca şüpheliden de sadece iki tanesinin Boğaziçi Üniversitesi’nde öğrenci olduğu, diğerlerinin Üniversite ile alakası olmadığı gibi sözde marşını söyledikleri geçmişte yüzlerce polisimizi, vatandaşımızı katleden terör örgütü ile bağlantılı oldukları anlaşıldı.

Rektörü beğenmeme sebepleri de; Geçmişte AK Parti’den belediye başkanı adayı ve milletvekili aday adayı olması imiş… İyi de bu durum yasalarımızda rektör olmaya engel değil ki. Milletvekili aday adayı olup da hali hazırda kaymakamlık, valilik yapan bürokratlarımız var. Hatta Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi rektörümüz emekli milletvekilidir. 

Hal böyle iken koskoca devlet atayacağı rektörün kim olacağını terör örgütlerine mi soracak? Muhalefet partilerinin teröristlerin arkasında durarak hükümeti ve polisi eleştirmelerine ne demeli? Polise, devlete katil diyenlerin eli kanlı terör örgütünün kalıntılarına sahip çıkmalarına ne demeli? 

Allah muhafaza; muhalefet iktidara gelse, teröristlerin önerdiği kişileri mi rektör olarak atayacak?

Gelelim polisin üniversite kapısına kelepçe takma meselesine. Yapılan açıklamaya göre aslında kapı arızalı olduğu için o polisimiz kapıya kelepçe takmış.

Ama bence o kapıya kelepçe takan polislerimiz; ‘’Burası ilim yuvasıdır. Teröristler giremez’’ şeklinde dolaylı da olsa güzel bir mesaj vermiş oldu.