PAŞA'YA CAN SUYU

Son haftalarda istediği sonuçları alamayan Alanyaspor, Kasımpaşa deplasmanında da galibiyet hasretine son veremedi. Kümede kalma mücadelesi veren rakibine 3-0 mağlup olan Antalya ekibi, deplasmandaki kötü sonuçlarına bir halka daha ekledi.

Süper Lig'in 39. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Alanyaspor, sahadan 3-0 yenik ayrıldı. Galibiyet hasretini 3 maça çıkaran Turuncu-Yeşilliler karşısında Kasımpaşa'ya galibieti getiren golleri 36 ile 60.dakikalarda Hajradinovic ve 45. dakikada Thelin kaydetti. Bu sonuçla birlikte Alanyaspor 57 puanda kalırken, Kasımpaşa ise 40 puana ulaştı.

SON 5 MAÇTA 1 PUAN

Bu sezon dış sahada istediği sonuçları alamayan Alanyaspor, deplasmanda çıktığı son 5 maçta galibiyet yüzü göremedi. Son olarak Trabzon deplasmanında kazanan Antalya ekibi, Konyaspor, Yeni Malatyaspor, Beşiktaş Başakşehir ve Kasımpaşa maçlarından sadece 1 puan çıkarabildi.

ŞOK SAKATLIK

Mücadele şok bir sakatlıkla başladı. Henüz 1. dakika dolmamışken, Hajradinovic ile girdiği ikili mücadelede kafasına darbe alan Salih Uçan, oyundan alındı. Ambulansla hastaneye götürülen Salih Uçan'ın yerine Davidson oyuna dahil oldu. Hastanede tomografisi çekilen Salih Uçan'ın elmacık kemiğinde kırık tespit edildi.

İLK 11’LER

Alanyaspor: Marafona, Tayfur, Fatih, Caulker, Moubandje, Siopis, Berkan, Salih, Efkan, Efecan, Bareiro

Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Luckassen, Sadiku, Haddadi, Tarkan, Drinkwater, Varga, Koomson, Hajradinovic, Thelin.

MAÇTAN DAKİKALAR

1. Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor.

6. Alanyaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Salih Uçan çıkıyor ve yerine Davidson oyuna giriyor.

8. Kasımpaşa takımından Florent Hadergjonaj sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

13. Alanyaspor takımından Berkan Kutlu tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarılıyor.

20. Alanyaspor takımından Efecan Karaca şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

23. Bu dakikada Kasımpaşa takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut defansın araya girmesi ile engelleniyor. Şutu çeken isim Isaac Thelin

32. Alanyaspor takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Efkan Bekiroğlu tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

36. Alanyaspor takımından Adam Bareiro tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarılıyor.

36. GOL! Haris Hajradinovic Kasımpaşa takımını öne geçiren golü atıyor.

39. Isaac Thelin tarafından çekilen şutu, kaleci kurtarıyor.

44. Kasımpaşa takımından Isaac Thelin tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarılıyor.

45+ GOL! Isaac Thelin ile Kasımpaşa farkı 2'ye çıkarıyor.

45+ İlk yarı sona erdi.

46. Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

50.  Alanyaspor takımında Manolis Siopis hakem Ali Şansalan tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

57. Ceza sahası içinde topla buluşan Efecan Karaca, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor,savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.

60. GOL! Haris Hajradinovic, Kasımpaşa adına topu ağlara gönderen isim. Şimdi durum 3-0

61.Alanyaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Manolis Siopis çıkıyor ve yerine Damian Kadzior oyuna giriyor.

64. Kasımpaşa takımında oyuncu değişikliği; Daniel Drinkwater oyundan çıkarken Kristijan Bistrovic oyuna giren isim.

64. Kasımpaşa takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Kevin Varga çıkıyor ve yerine Anıl Koç oyuna giriyor.

68. Davidson, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Ertuğrul Taşkıran kurtarıyor.

72. Alanyaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Efecan Karaca çıkıyor ve yerine Ceyhun Gülselam oyuna giriyor.

72. Alanyaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Adam Bareiro çıkıyor ve yerine Mustafa Pektemek oyuna giriyor.

72. Alanyaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Tayfur Bingöl çıkıyor ve yerine Juanfran oyuna giriyor.

73. Alanyaspor takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan Juanfran tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.

80. Efkan Bekiroğlu, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Ertuğrul Taşkıran kurtarıyor.

84. Kasımpaşa takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Gilbert Koomson çıkıyor ve yerine Yasin Dülger oyuna giriyor.

87. Hakem, Ceyhun Gülselam tarafından topa elle müdahale edildiğini işaret ediyor.

89. Alanyaspor takımından Efkan Bekiroğlu tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

90. Kasımpaşa takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Oussama Haddadi çıkıyor ve yerine Evren Eren Elmalı oyuna giriyor.

90+ Karşılaşma sona erdi 

HABER MERKEZİ