KAŞ ONUNLA ÇOK 'MUTLU'

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Antalya gündeminin nabzını tutan Lider Medya’yı ziyaret etti. Başkan Ulutaş, “İnşallah 2022 yılında dış pazarın açılmasıyla beraber daha güzel günler göreceğimize inanıyorum” dedi.

Haber peşinde koşan, doğru haberin aktarılması için gece gündüz demeden emek veren Lider Medya ailesini, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ziyaret etti. Lider Medya’ya özel açıklamalarda bulunan Ulutaş, Kaş adına 2022 yılının iyi bir sezon geçireceğini vurgulayarak, vizyon projelerinden bahsetti.

“İYİ BİR SEZON”

2022 yılı için turizm adına güzel bir sezon geçeceğini söyleyen Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, “Kaş gerçekten yükselen bir trend. 2020 ve 2021 yılında pandemiye rağmen Kaş’ta güzel sezonlar geçiriyoruz. Ben inanıyorum ki, 2022 yılı itibariyle de Kaş’ta iyi bir sezon yaşayacağız. Yapılmakta olan rezervasyonlar gösteriyor ki 2022 yılı Kaş için güzel bir şekilde geçecek. Biz pandemi sürecinde de turizmde büyüyen bir trend izledik. İnşallah 2022 yılında dış pazarın açılmasıyla beraber daha güzel günler göreceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

KAŞ İÇİN PROJELER

Başkan Mutlu Ulutaş, Kaş’a kazandırmakta oldukları projeleri şu şekilde anlattı: “Kaş’ın beklentilerini, taleplerini karşılamak için gece gündüz çalışıyoruz. Bu anlamda da vizyon projelerimizi devam ettiriyoruz. Özellikle Kaş merkezde eski otogar alanına yapmakta olduğumuz bir projemiz var. Projesi tamamlandı, mühendislik projelerinin ihalelerini yaptık ve şu anda da tamamlanmak üzere. Önümüzdeki günlerde yapım ihalesine çıkacağız. Kaş’ın en büyük ihtiyacı olan otopark, pazar yeri ve orada bir yaşam alanı oluşturacağız. Hemşerilerimize bu hizmeti kazandıracağız. Eski hastanemiz var, burayı da restore edip, yine sosyo-kültürel alan olarak Kaş’ımıza kazandıracağız. Yine meydan projemiz var, onunla ilgili de çalışmalar sürüyor. İlçemizin her noktasında başka başka projeler var. Sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.”

SALGIN TEĞET GEÇTİ

Başkan Ulutaş, “Kaş olarak, salgını teğet geçen ilçelerden bir tanesiyiz. Yaz döneminde pandemi artıyor ama kış dönemlerinde salgını teğet geçen ilçelerdeniz. Ama bu yıl itibariyle kış dönemlerinde de ilçemizde misafir ağırlıyoruz. Tabi bizim hemşerilerimiz duyarlı, salgın sürecinde buradaki tedbirlere uyuyorlar. Ama bize gelen misafirlerinde tedbirlere uyması için biz sürekli olarak vatandaşlarımızı uyarıyoruz. İnşallah bu süreçler geçer, hep beraber milletçe ve dünya olarak bu badireleri hep beraber atlatırız” diye konuştu.