KARTAL AVI

Milli aradan önce çıktığı son iki karşılaşmada 5 puan kaybeden Alanyaspor, hedefine Beşiktaş'ı koydu. Bu sezon İstanbul takımlarına karşı oynadığı 4 maçı da kazanan Turuncu-Yeşilliler, hem bu seriyi sürdürmek hem de çıkış yakalamak isteyecek.

SADIK ÇETİN SADAK

Bülent Korkmaz yönetiminde çıktığı ilk 7 haftada müthiş bir seri yakalayan, ancak son iki haftada düşüşe geçen Alanyaspor, yeniden çıkış için Beşiktaş'ı gözüne kestirdi. Göztepe beraberliği ve Rize yenilgisiyle birlikte düşüşe geçen Turuncu-Yeşilliler, İstanbul ekibini evine eli boş göndermek istiyor. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Alper Ulusoy yönetecek.

2 HAFTADA 5 PUAN KAYBETTİ

Bülent Korkmaz'ın göreve gelmesinin ardından ilk 7 haftada müthiş bir çizgi yakalayan Alanyaspor, son iki haftada istediği sonuçları alamadı. Göztepe'ye evinde 1 puan veren Turuncu-Yeşilliler, Rizespor deplasmanından ise eli boş dönerek, son iki haftada 5 puan kaybetti.

BEŞİKTAŞ'A KARŞI TEK GALİBİYET

Alanyaspor ile Beşiktaş rekabetinde İstanbul ekibinin ezici bir üstünlüğü bulunuyor. Süper Lig tarihinde en fazla Beşiktaş'a mağlup olan Antalya temsilcisi, bugüne kadar oynanan 10 maçta 1 galibiyet alabilirken, 8 kez sahadan eli boş ayrıldı. AlanyasporBeşiktaş karşısındaki tek galibiyetini geçen sezon aldı.

İSTANBUL TAKIMLARINA GEÇİT YOK

Bu sezon İstanbul takımlarıyla oynadığı 4 maçını da kazanan ve bu galibiyetlerin 3'ünü Bülent Korkmaz yönetiminde alan Alanyaspor, daha önceki 8 karşılaşmada galip gelememişti. Alanyaspor, bu sezon Başakşehir, Kasımpaşa, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye puan şansı vermedi.

KORKMAZ, YALÇIN'A ACIMIYOR

Teknik adamlar rekabetinde de Bülent Korkmaz'ın üstünlüğü göze çarpıyor. Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Süper Lig kariyerinde Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı takımları konuk ettiği iki maçı da 3-0'lık skorlarla kazandı. Genel rekabette de Korkmaz'ın 2-1'lik üstünlüğü bulunuyor.

CEZALILAR DÖNÜYOR

Alanyaspor'da Rizespor mücadelesinde forma giyemeyen kart cezalıları geri dönüyor. Famara Diedhiou, Davidson ve Fatih Aksoy; Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın şans vermesi halinde takımdaki yerini alabilecek.

 

 

13. HAFTA

Hakem: Alper Ulusoy

Alanyaspor

Teknik Direktör: Bülent Korkmaz

Serkan Kırıntılı   

Milunovic 

Fatih Aksoy

Juanfran   

Tayfur Bingöl   

Awaziem

Umut Güneş

Efecan Karaca   

Emre Akbaba   

Davidson

Famara Diedhiou

 

Beşiktaş

Teknik Direktör: Sergen Yalçın

Ersin Destanoğlu   

Rosier   

Welinton   

Vida   

Umut Meraş   

Josef de Souza   

Pjanic

Ghezzal   

Teixeira

Larin

Güven Yalçın

 

Stadyum: Bahçeşehir Okulları

Saat: 19.00

TV: Bein Sports