'KARI-KOCA' BELEDİYEYİ YÖNETEMEYECEKSİNİZ

Kayınpederi CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir gibi ağzı bozuk olan damat Y.K’nın, 2020 yılında sosyal medya hesabından Başkan Muhittin Böcek ve Genel Sekreter Cansel Çevikol hakkında yaptığı skandal paylaşımları, Lider Gazetesi farkıyla ayyuka çıktı…

İYİ Parti lideri Meral Akşener’in ziyareti esnasındaki fotoğrafı paylaşarak, Başkan Böcek’e “Topal bacaklı”, Çevikol’a, ise “Metres” notu düşen Y.K., akıllara durgunluk verdi. Damat Y.K.’nın, bu skandal paylaşımın ardından sosyal medya hesabını kapattığı görüldü.CHP Serik İlçe Başkanlığı’nın, “küfürbaz başkanı” İbrahim Demir’in, “uyuşturucu satmak”tan hüküm giyen damadı Y.K.’nın, sosyal medya hesabından Başkan Muhittin Böcek ve Genel Sekreter Cansel Tuncer Çevikol hakkında yaptığı skandal paylaşımlar, “yok artık” dedirtti. Geçtiğimiz günlerde gazetemizin dağıtımını sağlayan kurye personeline küfürler eden CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir’in izinden giden damat Y.K., daha önce yaptığı paylaşımlarda, Başkan Böcek’e “Topal bacaklı”, Genel Sekreter Çevikol için ise, “Metres” ifadelerini kullandığı görüldü.

TORPİLLİ DAMAT, KAYINPEDERİNİN İZİNDE

Damat Y.K.’nın, 2020 yılında sosyal medya hesabından Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e hakaret dolu paylaşımlar yaptığını Lider Gazetesi ortaya çıkardı. Y.K., yaptığı küfür ve hakaret dolu paylaşımlarla, kayınpederi İbrahim Demir’i örnek aldığı anlaşılıyor. Bilindiği üzere kovid-19 salgınına yakalanan ve 108 gün boyunca taburcu olan Antalya Belediye Başkanı Muhittin Böcek, hastalık döneminde koltuk savaşı yapan CHP’lilere kaleme aldığı mektupla sitem etmişti.

KÜFÜRBAZ İBO’DAN MUHİTTİN BÖCEK’E AYAR

Bu mektuba en büyük tepkilerden birini Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir vermişti. Demir, Böcek’in sitem dolu mektubuna karşılık yaptığı paylaşımda, “CHP'nin nasıl bir parti olduğu biz geçmişte Yıldıray Sapan'a, Bekir Kumbul'a, Ömer Melli'ye, Özer Ülken'e, Ahmet Kumbul'a ve hatta Deniz Baykal'a anlattık. Bu konuda tecrübeliyiz. Yine anlatırız, mesele değil bizim için” ifadeleriyle aba altından sopa göstermişti. Kayınpederini örnek aldığı ortaya çıkan damat Y.K. ise 2020 yılı içerisinde yaptığı bir paylaşımla ‘pes’ dedirtti.

BÖCEK’E “TOPAL”, ÇEVİKOL’A “METRES”

Lider Gazetesi’nin ortaya çıkardığı paylaşımda Y.K., İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in Başkan Böcek’i ziyaret ettiği fotoğraf karesini sosyal medya hesabından paylaşarak şu skandal ifadeleri kullandığı görüldü: “CHP’li görünümlü İP’li Belediye Başkanı; metresini belediyeye sekreter yapıp da belediyeyi karı-koca rahat rahat yöneteceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. CHP’de durduğun sürece sana o rahatlığı vermeyeceğiz. Seni topal bacaklı otobüs şoförü seni. Eski Konyaaltı günlerinden her gün yeni bir bomba patlatalım da bize kılıç çekmek ne demek onu bir öğretelim sana.”  Damat Y.K., bu paylaşımının ardından kullandığı sosyal medya hesabını kapattı. Y.K., yaptığı paylaşımlar nedeniyle CHP teşkilatından da büyük tepki topladı.

CHP’Lİ NUSRET BAYAR ÖLÜ TAKLİDİ YAPIYOR

Bir diğer konu ise CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar’ın bu olaya sessiz kalması oldu. Başkan Bayar, göreve geldiği günden beri skandallarla gündemden düşmedi. Karantina sürecinde ilçe ilçe dolaşan, PKK yandaşlarıyla kol kola gezen, Başkan Böcek’in ölüm savaşı verdiği dönemde koltuk hesaplarıyla gündemden düşmeyen, sokağa çıkma kısıtlamasında keyfi olarak kuralları ihlal ederek denize giren ve personellerinin sağlığını hiçe sayarak il binasındaki koronavirüs vakalarının üstünü kapatan Bayar’ın bu olaylara sessiz kalması ise kafaları karıştırdı.

Faruk ÇELİK, Mahsum ALTAŞ