Karataş’ın Aksu hayali

Lider Haber TV'de Ahmet Demir'in sunduğu Seçim Özel programında konuşan İYİ Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Deniz Karataş, “Bizim önceliklerimiz Aksu halkı, esnafı olacak. Burada yaşayanların refahı önemli. Bu seçimleri kazanacağız Aksu halkını da hak ettiği yükseklere taşıyacağız. Muhakkak Aksu'nun ismi altın harflerle yazılacak” dedi.

İYİ Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Deniz Karataş, Lider Haber TV'de Ahmet Demir'in sunduğu Seçim Özel programında Aksu ile ilgili projelerini anlattı. Aksu'nun geleceği için sağlık, eğitim, adalet gibi temel haklara vurgu yapan Karataş, konuşmasını sonunda belediyenin halkın malı olduğunu ve herkesin katılımına açık olacağını söyledi. Aksu'nun turizm potansiyelinden bahseden Karataş, bölgenin tarihi ve doğal güzelliklerini koruyarak, kalkınmayı sağlamak istediklerini dile getirdi. Karataş, Aksu'nun layık olduğu merkez ilçe olması için ellerinden geleni yapacaklarını ve halkın taleplerini karşılayacaklarını söyledi.

“AKSU’NUN KAYBEDECEK 1 DAKİKASI YOK”

Karataş ‘önce millet, önce memleket’ diyerek sözlüyle konuşmasına başlayarak Karataş, projelerinin başında her ay düzenli muhtarlar toplantıları yapacaklarını ve bölgenin ihtiyaçlarını proje odaklı değerlendireceklerini ifade etti. Karataş, “Her ay muhtarlarımızla düzenli toplantı yapacağız. O bölgenin ihtiyaçlarını, o bölgedeki eksiklikleri, aksaklıkları ve o bölgenin özelliklerini ön plana çıkararak projelendirip çalışmalar yapacağız” dedi.


“Aksu’nun kaybedecek bir dakikası” yok diyen Karataş, Merkez ilçe olmanın gereklerinin gerisinde kaldığını belirterek “Amacım yıpratmak değil, parlatmak. Aksuda yaşayan gençlerimizin burada kalmaları için istihdamı ayaklarına getirebiliriz. Aksi halde köylerden şehre göç ilerlerse tarım, hayvancılık alanlarında yıkıma uğrarız. İstihdam yaratarak Aksu’nun değerlerini yine aksu halkına kazandırarak, yerinde tekniğe ve ilme uygun yaşam ortamı sağlayacağız” diye konuştu.

AKSU’YA VİZYON PROJELER

Pandemi döneminde birçok eve yardım eli uzattığına değinen Karataş, “10 senedir Aksu halkına nasıl hizmet ederiz diye düşünüyordum. Yeni bir vizyonla sahada ciddi bir değişim talebiyle karşılaşıyoruz. Bu değişim içerisinde önümüzde adaylarımız var ve seçim yaşanacak. Allah’ın izni ve Aksu halkının teveccühüyle önümüzde ki süreçte Aksu’ya bir mühendis eli değecek. Projelerimizle ilçeye yenilik getireceğiz” diye kaydetti.

“BELEDİYENİN GÜCÜNÜ HİSSETTİRECEĞİZ”

Aksu’da alt yapı sorunlarına değinen Karataş, “Aksu’ya Mühendis eli değecek demiştik ve burada alt yapı sorunları göze çarpıyor ve Aksu’ya bu çağda hiç yakışmayan görüntülerle karşılaşıyoruz Tedbirlerini önceden almış, doğal afetlere dayanıklı bir Aksu’yu inşa edeceğiz. Yol, kaldırım, menfez, asfalt gibi işler benim uzmanlık alanım. Aksu’nun birebir ihtiyacı olan ve gelişmekte olan bir ilçeden bahsediyoruz. Biz belediye başkanlığını kazanmadan da öte halka belediyemizi kazandırmak için geliyoruz. Belediye halkın malıdır. Belediye kamunun malıdır. Belediyenin tüm gücü kendisini hissettirmek zorundadır” dedi.


“AKSU, ANTALYA’YA GÜNEŞ GİBİ DOĞACAK”

Karataş halka dokunan projeler yapacağına dikkat çekerek “Projelerimizden bahsedecek olursak evde bakım hizmeti, turizmi 12 aya çıkarmak, Aksu çayı projemiz var. Bizim önceliklerimiz Aksu halkı, esnafı olacak. Burada yaşayanların refahı önemli. Bu seçimleri kazanacağız Aksu halkını da hak ettiği yükseklere taşıyacağız.  Muhakkak Aksu'nun ismi altın harflerle yazılacak. Antalya'nın doğusunda ilçemizdir. Güneş Doğudan doğar. Antalya'mızın üzerine Aksu'muz güneş gibi doğacaktır Allah'ın izni ile Aksu halkımızın desteğiyle. Güneş gibi doğacak” dedi

“İNSAN NEREDEYSE BİZ ORADA OLACAĞIZ”

Aksu öncelikle insan odaklı çalışmalar yapacakların kaydeden Karataş, “Her şeyin başı nedir? Sağlık. Öncelikle evlerimize sağlık hizmetini çok önemsiyorum. İşte insan neredeyse biz orada olacağız. İnsan nerede sıkıntı yaşadıysa, halkımız nerede problem yaşıyorsa, biz orada olacağız. Projelerin, buradaki vaatlerimizin dışına da çıkacağız. Bunları yapacağız. Bölgede bakacağız, sağlıklı ortamlar nasıl sağlanması gerekiyorsa. Gerekirse bununla ilgili teşvik vereceğiz ya da dönüp kendimiz yapacağız” ifadelerin kullandı.