KARADENİZ SEFERİ

ALANYASPOR’DA HEDEF MUTLAK GALİBİYET

İkinci yarıda geride kalan 4 haftada 7 puan toplayarak yükselişe geçen Aytemiz Alanyaspor,pazar günü deplasmanda Trabzonspor'a konuk olacak. Saat 16.00'da oynanacak olan mücadeleyi hakem Suat Arslanboğa yönetecek

Lig'in ikinci yarısına hızlı başlayan ve aldığı puanlarla yükselişe geçen Aytemiz Alanyaspor pazar günü deplasmanda Trabzonspor'a konuk olacak. Geçtiğimiz hafta yine deplasmanda Göztepe'ye 3-2 mağlup olan Alanyaspor'da hedef zorlu karşılaşmadan en iyi sonuçla dönmek. Bu maçın son hazırlıklarını teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirdikleri antrenmanla tamamladı. Aytemiz Alanyaspor 5'e 2 pas çalışması ve taktik çalışmasının ardından çalışmasını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan mücadeleyi Aytemiz Alanyaspor 1-0 kazanmıştı.

ALANYA'DA 2 EKSİK
Güçlü bir takımla oynayacaklarının bilincinde olduklarının farkında olduklarını ve Trabzonspor deplasmanına farklı baktıklarını belirten Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Trabzonspor'un iyi bir takım ve güçlü oyunculardan kurulu bir ekip. Umarım bizim için iyi bir deplasman olur" diye konuştu. Trabzonspor karşısında cezalı iki oyuncularının sahada olmayacağını hatırlatan Yalçın, stoper ve sol bek mevkisinde bunların yerini dolduracak oyuncularının olduğunu belirtti.

Öte yandan saat 16.00'da Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak olan mücadeleyi Suat Arslanboğa yönetecek.