KAPTAN'DAN MENAJER TEPKİSİ

Lider Gazete'nin ortaya koyduğu Antalyaspor ile Cenk Melih Yazıcı isimli menajer arasında yaşanan yakın temas ilgili olarak Kırmızı-Beyazlıların eski kaptanı Adnan Karahan, dikkat çekecek uyarılarda bulundu.

SADIK ÇETİN SADAK

Lider Spor'un konuğu olan Karahan, Cenk Melih Yazıcı'nın Kırmızı-Beyazlıların transfer komitesinde yer aldığı yönündeki haberlere dikkat çekerek, inanmak istemediğini söyledi. Böyle bir durumun kabul edilemez olduğuna vurgu yapan Karahan, "Dışarıdan bir menajer, hem transfer komitesinde yer alacak hem de oyuncu getirecek. Böyle bir şey olabilir mi? Buna kimsenin hakkı yok. Burası kimsenin babasının çiftliği değil. Bunları yapmayın. Bu kulüp batar, yazık. Menajerlere bu kadar teslim olmayın. Onlarla çalışın, işine gelen oyuncusunu alırsın ama menajerler seni yönetmesin" dedi.

BAŞKAN YILMAZ'A SESLENDİ

Kulüplerin menajerlere dikkat etmesi gerektiğini vurgulayan Karahan, Başkan Mustafa Yılmaz'a seslenerek kendisini uyardı. Kulübün menajerlere teslim edilmemesi gerektiğini ifade eden Karahan, "Bir kulüp, menajerlere teslim edilmemeli. Yarın gittiğiniz zaman, kulübü borç batağında bırakmamanız lazım. Ahbap-çavuş ilişkisiyle menajerlik yapılıyor. Bunlara dikkat edilmesi lazım. Çok dikkat et başkan, yoksa bu takım felakete gider. Bu sezon yapılacak transferlere çok dikkat et" diye konuştu.