KAMUOYUNA DUYURU

Son bir kaç gündür Antalya basını üzerinden yaşanan atışmaları Antalya'nın yeni sesi Lider Gazete olarak asla tasvip etmediğimizi, bu konuda her türlü iş birliğine açık ve yapıcı olduğumuzu kamuoyuyla paylaşıyoruz.

Antalya basınında gruplaşmak, taraf olmak, ayrıştırmak doğru değildir. Biz tarafsız haberler yapmaya ve ilkelerimizden taviz vermeden yayınlarımıza devam edeceğiz. Hiçbir zaman, gazetemize karşı yapılan haksız ithamlara da sessiz kalmayacağız…

Yerel basının güçlenmesini amaçlayan Lider Gazete, okuyucularından aldığı olumlu tepkilerle hedefine emin adımlarla yürümektedir.

Çalışmalarını bununla sınırlı bırakmayan Lider, daha geniş bir kitleye ulaşmak için yeni projeleri hayata geçirme kararı almıştır. Kamuoyunun olumlu tepkilerine karşılık veren Lider, eylül ayından  itibaren Antalya’nın tüm ilçelerinde okuyucularıyla buluşmaya başlayacaktır.

Gazetemizin www.lidergazete.com haber sitesi kısa bir sürede Antalya’da en çok takip edilen ilk 4 siteden biri olmuştur ve hedefi Türkiye’de ilk sıralarda yer alarak Antalya’nın sesini tüm Türkiye’ye duyurmaktır.

“Hiç Şüphesiz ki Antalya, Dünya’nın En Güzel Yeridir”